The Magic of Movement 2019 - 5-daagse after summer retreat op Corsica

maandag 7 oktober 2019

Data: 7 t/m 11 oktober 2019
Locatie: Bravone, Corsica

 

corsica2018.png

 

Wil je graag contact ervaren met de diepere lagen in jezelf? Genoeg ruimte voelen om helemaal jezelf te zijn? Inzicht krijgen in wat jou van binnen beweegt? En ook nog ontspannen?
Zet dan een stap uit je vaste patronen en kom in oktober naar Corsica voor de internationale Rebalancing retreat The Magic of Movement.

In de schitterende setting van dit natuureiland pur sang, helpen wij je op een liefdevolle manier om in beweging te komen. Je ervaart hoe het is om contact te maken met de wijsheid van je lichaam die van nature in je leeft.

Onder begeleiding van een ervaren team werken we met Rebalancing massage, dans, stemexpressie, ademwerk, actieve Osho-meditaties en zelfonderzoek. Je zult je bewust worden van jouw oude overlevingspatronen en waar je nu staat. Je leert hoe het is om ‘uit je hoofd’ te gaan en om in het ‘hier en nu’ te zijn. The Magic of Movement geeft je ontspanning, ruimte, vrijheid, vitaliteit, meer zelfvertrouwen en inzicht. Ook krijg je een goede indruk van wat Rebalancing is.

Onze groepsruimte ligt op het strand en je slaapt op het terrein in een huisje of tent naar eigen wens. En...er zijn natuurlijk ruime mogelijkheden om je verblijf te verlengen voor een vakantie op Corsica. De 5-daagse is van maandag tot en met vrijdag. Iedereen is welkom ongeacht beroep, leeftijd of vooropleiding.

“The body is your friend. It is not your enemy. Listen to its language and by and by, as you enter into the book of the body and you turn its pages, you will become aware of the whole mystery of life”. Osho

 

corsica2018_2.png

 

Praktische informatie


Begeleiders
: Kirsten Storm, Ketu Bo, Inge Kraan en stagiaires.

Data retreat: maandag 7 oktober 2019 10.00 uur tot en met vrijdag 11 oktober 17.00 uur. Het is raadzaam om de zaterdag voor de retreat aan te komen. Eerder aankomen en/of later weg gaan i.v.m. je vakantie is natuurlijk ook mogelijk.

Locatie: Bravone, Corsica (23-24 °C in oktober).

Aantal deelnemers: Minimaal 20, maximaal 35. Het secretariaat bevestigt uiterlijk 1 maand van te voren of er voldoende deelnemers zijn om de retreat door te laten gaan. Houd met deze mogelijkheid rekening bij het boeken van je reis.

Kosten: € 795,- (€ 995,- zakelijk tarief) inclusief alle maaltijden tijdens de 5-daagse retreat; excl. reiskosten en de accommodatiekosten naar keuze.

Taal: De voertaal is engels, omdat het een internationale groep is. Laat je niet weerhouden als je moeite hebt met engels. Je kunt even contact opnemen met Kirsten ( om dit te bespreken.

Sessies: Voor en na de retreat zijn individuele Rebalancingsessies mogelijk

Accreditatie: Deze retreat is geaccrediteerd door de VNT. Therapeuten en trainers aangesloten bij andere beroepsverenigingen zouden bij hun eigen vereniging accreditatie kunnen aanvragen.

Info en aanmelden: Meer informatie vind je op onze website: https://rebalancing.nl/after-summer- retreat-corsica/

Vragen: Voor vragen kun je contact opnemen met Hanneke Biegstraaten, Rebalancing Secretariaat: 06 – 245 353 73 of via