Zomer massageweek in Drenthe

woensdag 24 juli 2019

Zomer massageweek in Drenthe

 

24 juli t/m 28 juli 2019

Wil je er even tussenuit en tot jezelf komen? Heb je behoefte aan aanraking en vind je het fijn om ook samen met anderen te zijn? Dan is deze zomer massageweek iets voor jou!

Je maakt kennis met verschillende massagevormen uit Rebalancing en Trager waarbij je aanraakt met aandacht en gevoel. Je leert een ontspanningsmassage geven en geniet ook van de massages die je elke dag ontvangt van een van de andere deelnemers. Wij creëren een relaxte sfeer die uitnodigt tot genieten.

Het programma wordt aangevuld met meditatie, beweging en dans. Als je zin hebt, kun je daaraan deelnemen. Er is tijd om te wandelen, te lezen, niets te doen of in de zon te zitten. Ook kun je gebruik maken van de aanwezige sauna en zwemvijver. Voel je vrij om daarin je eigen behoeftes te volgen.

Je overnacht in de Amberij in Wijster. Een fijne plek met diverse zitjes in een grote tuin, uitkijkend op het coulisselandschap van Drenthe van waaruit je direct een ommetje kunt maken. In de omringende natuurgebieden zijn veel vennen en laten reeën zich regelmatig zien. Het hele gebied is een goed wandel- en fietsgebied. Daarnaast word je verwend met drie vegetarische maaltijden per dag met zoveel mogelijk biologische producten.

Marianne Pijnenborg (Rebalancer) en Johan Meijen (Rebalancer/Trager Practitioner) hebben ieder een eigen praktijk en ruime ervaring in diverse massagevormen. Zij hebben al vaker samen massagecursussen georganiseerd. In het lesgeven zijn ze: enthousiast, bevlogen, aandachtig en opmerkzaam, aards en helder. Met deze ingrediënten gaan Marianne en Johan er een plezierige week van maken.

Meer informatie en aanmelden via: www.praktijkkaroena.nl

Hartelijke groet,
Marianne Pijnenborg
Karoena
Praktijk voor lichaamswerk en bewustzijn