ALV

De eerstvolgende Algemene Leden Vergadering is op zaterdag 17 maart 2018. De locatie is Muntmeesters, Leidsekade 117-118 in Utrecht.

Veranderingen binnen het bestuur
Op de ALV moet een en ander nog officiëel benoemd worden en vooruitlopend op dit: Charlotte Leenen heeft interesse in de functie van penningmeester. Paul Rijken heeft aangegeven zich meer te willen focussen op de taak webmaster. Marieke Vaupell is al volop aan de slag als secretaris, alleen nog niet officiëel benoemd.


Verandering privacywetgeving mei 2018

De privacywetgeving verandert ingrijpend om de privacy van de burger nog beter te beschermen. Dit heeft impact op de uitvoering van onze Rebalancing praktijken. Mariska Gieskes heeft samen met haar partner (IT risk manager) hiervoor al het een en ander uitgezocht voor de Rebalancing School en de PRN. In samenspraak met hen maken we een handout en verwachten deze uiterlijk maart naar de leden te kunnen sturen.


Gezocht: iemand die niet bang is voor papieren tijgers
Amrita heeft veel ervaring met formele wetgeving en zet graag haar tanden hierin. Het is erg fijn als iemand kritisch meeleest wanneer relevante regelgeving voor Rebalancing praktijken wijzigt. Welke kritische tijger leest de door het bestuur gemaakte stukken door en geeft kritische op- en aanmerkingen?


Spotlight
Periodiek vertelt een rebalancer zijn of haar verhaal in de rubriek Spotlight op onze website, om elkaar en bezoekers van de website te inspireren. De rebalancer in de Spotlight vraagt zelf iemand voor het volgende verhaal. Wie zou er in februari staan?