9 juni 2024

Bezielde Body Boost

Bezielde Body Boost workshops zijn er voor iedereen die zijn lijf als een bron van bezieling en ontwikkeling wil ervaren.

Je mag je hoofd laten rusten en de impulsen van je lichaam ontdekken.

We noemen het Bezielde Body Boost vanwege de moeiteloosheid waarmee we ons lijf, onze beweging en adem verkennen en verdiepen. En verrassen je met elementen die in jezelf te ervaren zijn, zoals vrijheid, speelsheid, ruimte, sensualiteit, ontroering, ontspanning en heelheid.

In de moeiteloosheid kan een enorme diepe verbinding gevoeld worden.

Expressie geven aan je authenticiteit

Energetisch gezien is dit het hoogtepunt van het jaar. De energie is op haar maximum. De natuur is in volle bloei. Het licht is voller dan het donker. Levenslust alom. Een groeispurt voor alles wat leeft. Wat opvalt is de rijke variatie in vorm en kleur, elke bloem haar eigen pracht.

Alles roept: zie mij in al mijn schoonheid! Groot of klein, teer en zacht of vurig knalgeel of -rood. De essentie komt naar buiten. Ook wij mogen ons in deze periode vol uitdrukken.

Contact maken met onze authentieke kracht en de unieke kwaliteiten in onszelf voelen. Laten zien wie je bent zonder schroom of aarzeling. Niets is tè. Dit ben ik! Je levensenergie mag volop stromen. En toch is er ook hier een keerzijde.

Je energiebron lijkt onuitputtelijk, maar er is een gevaar dat je blijft doordraven en voorbijgaat aan je diepere verlangens. Op deze dag is er ruimte om volle expressie te geven èn ook even stil te staan. Zodat je de rest van de zomer je energie kunt geven aan de juiste zaken of relaties.

Datum 9 juni 2024

Tijd 10:00 – 17:00 uur

Locatie Hof van Moeder Aarde, Bliksteeg 1, 7161 PG Neede, Nederland

Begeleider/Organisator Johan Meijen, Marjon van Opijnen en Monique van Laerhoven

Max. aantal deelnemers 11 personen

Kosten € 65,- / €90,-