Chadia Loman- el Khoury

Geboren op 7 september 1978 te Rotterdam.

Al vanaf dat ik een klein meisje ben, heb ik een soort diep weten dat er meer is. Door hierin te gaan vertrouwen is mijn leven meer gaan stromen…   

Ik ben iemand die op zoek is naar de mooiste momenten, diepste gevoelens en echtheid, maar ook nog steeds naar wie ik ben, wie ik wil zijn en waarom. Ik vind het leven enorm interessant met en in al haar aspecten en wil het in zijn volledigheid voelen en leven. Het is en blijft een groot avontuur… Door mijn eigen persoonlijke- en spirituele ontwikkeling kom ik steeds dichter bij mezelf waardoor het leven nu ècht is! Met alles wat er is.Mijn fascinatie voor het leven komt ook tot uitdrukking in mijn ‘werk’ als Rebalancer. Ik vind het prachtig om mensen te mogen begeleiden in hun bewust- wordingsproces. Ieder mens is uniek en ik zie de schoonheid van ieder wezen met alles erop en eraan. Het inspireert mij om mensen te ondersteunen in hun proces om te openen en de ballast uit het verleden los te laten, zodat ze niet langer beperkt worden om vrijer te leven… Het is immers ook nog steeds een spiegel voor mijzelf!

Wanneer je langskomt voor een sessie, kun je je op je gemak voelen en mag alles gezegd worden. Er zijn geen verplichtingen of doelen te behalen. Rebalancing gaat over gevoel, zonder verdere oordelen of verwachtingen. Ik zal er in al mijn aandacht en aanwezigheid voor je zijn en zal mijn ervaring in Rebalancing met je delen en bijdragen aan een comfortabele sfeer. Daarbij geldt dat alles wat gezegd en beleefd wordt in de praktijk, vertrouwelijk is en dus binnen de praktijk blijft!

Kijk voor meer informatie op www.voel-rebalancing.nl.
 
Ik heet je graag welkom voor een sessie!

 

Praktijkgegevens

Rotterdam
06-41215531
chadia@voel-rebalancing.nl
www.voel-rebalancing.nl