Emy Weijs

Het maakt een groot verschil of je de wereld tegemoet treedt vanuit een gespannen lichaam waarmee je de problemen wil oplossen of vanuit een meer levendig en ontspannen lichaam waardoor het leven een avontuur kan zijn.

Presenza
Atelier voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Binnen Presenza begeleid ik door een combinatie van gesprekken en lichaamswerk mensen naar ontspanning, bewustwording en inzicht. In de begeleiding ligt in eerste instantie een focus op hoe het is om ontspannen te zijn. Een volgende stap kan zijn dat patronen herkend worden die juist spanning oproepen of in stand houden. Deze bewustwording creëert ruimte die het mogelijk maakt dat mensen andere keuzes gaan maken. Keuzes passend bij hun kracht en passie, eigen mogelijkheden en inspiratiebronnen. Het is de bedoeling om de nieuw ontstane inzichten en perspectieven effectief in te zetten zodat mensen in staat zijn hun zelfsturend vermogen nog meer aan te spreken. Nieuwe keuze mogelijkheden worden onderzocht en er wordt mee geoefend in dagelijkse situaties.

Door te ontspannen ontstaat er weer ruimte om te ervaren wat er te voelen is achter al het denken en doen. Dan komt er ook weer ruimte om creatief aan de slag te gaan met de mogelijkheden die bij jou passen en te zijn zoals je bent.

In mijn visie heeft iedereen het vermogen werk en leven kwalitatief te verbeteren. De eigen verantwoordelijkheid van de klant is hierbij het uitgangspunt.

Enkele voorbeelden om een idee te geven met wat voor vragen je bij Presenza terecht kunt:


  • Je bent zo gespannen en moe dat je steeds een opgejaagd, rusteloos gevoel hebt.

  • Je hebt terugkerende grieperige klachten op je werk, je energie is halverwege de week op.

  • Er spookt van alles rond in je hoofd, gedachten en emoties die niet meer lijken te stoppen.

  • Je hebt een ingrijpende gebeurtenis meegemaakt en hebt behoefte aan een plek waar ruimte is om tot rust te komen en te voelen wat dit met je doet.

  • Je merkt dat er steeds terugkerende (spier)pijn is en je wilt ontdekken wat er achter dit signaal zit.

Binnen Presenza word je uitgenodigd om aanwezig te zijn in je lichaam met de ervaring die er is. En ga je van onbewust (vasthouden van spanning) naar bewust (voelen van spanning en wat daarachter zit) terug naar je zelf zijn.

 

Praktijkgegevens

Hilversum
06-38226378
emy.presenza@gmail.com