Inge Kraan

In mijn praktijk voor persoonlijke ontwikkeling begeleid ik mensen met Ademwerk en Rebalancingsessies

Daarnaast geef ik les binnen een ademopleiding en ben werkzaam binnen de Rebalancingschool als assistent. Ook verzorg ik regelmatig dagworkshops.

Met een grote interesse in wat mensen beweegt, begon ik als danser en als cultureel antropoloog. Mijn nieuwsgierigheid en verlangen naar de innerlijke belevings en gevoelswereld brachten mij op het pad van Rebalancing en Ademwerk. Lichaamswerk als ingang naar een vrijer, authentieker en meer ontspannen leven. De omarming van dat wat is, niet te hoeven veranderen, ontspannen in wie je werkelijk bent.

 

Opleidingen

Transformational Breathing (Judith Kravitz), Rebalancing, Voedingsdeskundige, Culturele Antropologie, diverse dansopleidingen, diverse reiki en massagecursussen.

 

Praktijkgegevens

Zaandam
06-24432841
info@ingekraan.nl
www.ingekraan.nl