Marcia van Vliet

 ‘Als je ver wilt gaan, moet je heel dichtbij beginnen’
Krishnamurti
Acceptatie van jezelf betekent niet berusten in hoe je bent, maar leven in vrede met jezelf. Daardoor maak je de weg vrij voor verandering.
 
Rebalancing is een diepgaande vorm van lichaamswerk. Het werkt op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Door middel van aanraken, bewustworden en vrijmaken van energie die in het lichaam wordt vastgehouden kan de natuurlijke balans zich herstellen. Voor mensen die zoeken naar helderheid en inzicht en zichzelf willen waarnemen met nieuwe ogen.
 
Mijn intentie is je uit te nodigen en te begeleiden om in contact te komen met je eigen gevoelswereld. Door het lichaam aan te raken vanuit aandacht, krijgt de levensenergie de kans om vrij te komen zodat je vreugdevoller in de stroom van het leven staat.
In een vertrouwde sfeer die respectvol en liefdevol is, wil ik je verwelkomen te zijn wie je bent, met alles wat je meebrengt. Uiteraard kan een gerichte vraag ook de invulling van een sessie zijn.
 
Als gediplomeerd rebalancer heb ik een eigen praktijk sinds 2000. Verder ben ik opgeleid in verschillende methodes van lichaamswerk waaronder Feldenkrais, Trager en Cranio Sacraal therapie. Aan de Rietveld academie studeerde ik fotografie en vormgeving.

 

 

Praktijkgegevens

Bloemendaal
023-5323284
marciavanvliet11@gmail.com
www.marciavanvliet.nl