Nieuw bestuur

Sinds juni 2018 heeft Rebalancing Nederland een nieuw bestuur.
Hieronder stellen de nieuwe bestuursleden zich voor.

Jaqueline Hendriks — voorzitter

Ik ben Jaqueline Hendriks en heb in groep 17 de Rebalancing opleiding gevolgd.
Het ontdekken van Rebalancing was een grote ervaring van (h)erkenning en liefde. Een veld waarin ik me thuis voel en in contact vaak maar weinig woorden nodig zijn. Het heeft mij gebracht bij mijn passie voor koken, waarmee ik momenteel mijn brood verdien. Rebalancing is voor mij een manier van leven en sinds mijn werkzame leven de richting van kok opging en niet het vak als Rebalancer mijn broodwinst werd, heb ik me afgevraagd hoe ik dan de binding met het veld kon behouden. Het veld van Rebalancers waarin ik graag ben en wat mij voed in hoe ik in het leven wil staan. Het Platform zag ik hierin als belangrijke schakel. Al eerder heb ik als gewoon bestuurslid in het bestuur gezeten en nu ben ik, als voorzitter, weer terug in het bestuur. Ik heb ja gezegd tegen deze functie omdat ik het platform als verbindende schakel zie tussen alle rebalancers, met of zonder praktijk, en het lijkt mij fijn om die verbinding meer leven in te blazen.

Rijk Baron — penningmeester

Ik ben Rijk Baron (1950) en sinds mei 2017 afgestudeerd Rebalancer.
Ik vind het belangrijk dat het Platform Rebalancing Nederland blijft bestaat om Rebalancing uit te dragen en met elkaar in verbinding te blijven, daar wil ik graag een bijdrage aanleveren door plaats te nemen in het bestuur. Samen met Marion en Jaqueline wil ik onderzoeken hoe wij het gestrande schip weer los kunnen trekken. Voor en door Rebalancers.

Sinds 1 februari 2018 heb een praktijk (Ver Rijk End) in Brielle voor Rebalancing en klankontspanning. Buiten rebalancing sessies geef ik Peter Hess klankmassage, Klankontspanning en op locatie verzorg ik Klankontspanning-ligconcerten. Mijn website is www.verrijkend.nl

Maria Geelen — secretaris

Tijdens de laatste twee ALV’s werd ik me bewust hoe nijpend de situatie met de PRN was. Ik vond dat de PRN niet zomaar kon verdwijnen. Een mooie website is nog maar pas in de lucht en ik zie veel potentie in deze club. Op de laatste ALV heb ik me daarom opgeworpen iets te doen voor de PRN. Daar is uitgerold dat ik in het bestuur ben gegaan. Met het doel de boel voort te zetten. Handhaving van de PRN in een ‘Light versie’. Ik loop inmiddels al lang mee in Rebalancingland. Ik was van het tweede opleidingsjaar (1990-1991). Ik heb de hele geschiedenis meegemaakt. Rebalancing heeft me nooit losgelaten. Ik kom er elke keer op terug dat het alles raakt wat belangrijk voor me is. Het is en blijft een boeiend leerproces van denken, naar voelen, naar zijn!
Mijn bedrijf heet sinds 2015 ‘Ruggesteun voor Ondernemers’. En ik ben oprichter en eigenaar van Centrum De Gouden Piramide te Nieuwegein. (www.ruggesteunvoorondernemers.nl en www.degoudenpiramide.nl)