Nieuwe webmaster: Christiane

Afgelopen maand heb ik de taken van webmaster voor Rebalancing Nederland overgenomen. Om jullie een beeld te geven van wie ik ben, stel ik me even in het kort aan jullie voor:
Mijn naam is Christiane Gathmann. Ik ben in Duitsland, het land van mijn vader, opgegroeid en zo’n 25 jaar geleden voor de liefde naar Nederland verhuisd. Ton en ik zijn trotse ouders van twee studerende dochters. Na wat verhuizingen binnen Nederland hebben wij recent een heel fijne stek gevonden in Bergeijk, Noord-Brabant.

Sinds mijn middelbare school heb ik twee grote passies: de digitale wereld en de spirituele wereld. Naar mijn idee de twee uitersten van ons bestaan: aan de ene kant de ‘nulletjes’ en de ‘eentjes’, waarmee je alles kunt verklaren en aan de andere kant de Non-dualiteit (niet-tweeheid), waarin ik persoonlijk het antwoord vind op al dat wat niet te verklaren valt. Beide hebben de kracht om mijn leven enorm te vergemakkelijken en ik ben me er altijd in blijven verdiepen.

Omdat mijn leven niet alleen maar hoogtepunten kent, kwam ik via intuïtief werk, meditatie en yoga in 2012 bij de Rebalancing-opleiding terecht. Ik voel me zeer betrokken bij de mensen binnen het veld van Rebalancing. Toen ik vernam dat er een webmaster werd gezocht, voelde ik me direct aangesproken. Na een warme, gezellige overdracht met Paul Rijken ben ik nog enthousiaster.

Met deze rol kan ik mijn twee passies combineren en hoop ik een mooie bijdrage te leveren aan Rebalancing Nederland.

Lieve groet, Christiane