Radia Kemstra

Ik zie het als mijn missie om mensen te helpen om zichzelf te vinden/worden en trots op zichzelf te zijn. Zo kunnen ze weer van zichzelf gaan houden.

Ik wil mensen helpen om te ontdekken, te ontmaskeren, wie ze echt zijn. Vaak is dit een herontdekking, omdat de meeste van ons onderweg in het leven vergeten zijn wie we werkelijk zijn. De verbazing is groot als iemand een deel van zichzelf, of een echte kwaliteit, terugvindt. ‘O, dus dit ben ik’ of
’dus dit is echt van mij’, is dan de reactie. Hoe dieper iemand contact met zichzelf kan maken, hoe vollediger deze herkenning. Ja…, hoe intenser het gevoel van thuiskomen is. Ik kan van ieder stapje op deze reis naar huis enorm genieten.
Worden er eenmaal kwaliteiten en zijns- ervaringen teruggevonden, dan help ik de persoon om deze in te zetten om nog dichter bij zichzelf te komen. Als een soort inwikkelende spiraal komt iemand zo dichter en dichter bij de kern van zijn wezen. Daarbij groeit het vermogen om dit proces zelfstandig te activeren. Meer en meer kan diegene die ik begeleid nu de regie over zijn leven, vanuit een echt leiderschap, in eigen handen nemen. 
Ik help mensen om datgene wat uit groter verband (het grote geheel) is gevallen weer te integreren.
Ik verbind me met jou vanuit de vraag: wat is jouw weg? Wat zijn jouw kwaliteiten? Wat heb je in je? Wat kun er al mee? Wat moet/kan je nog ontwikkelen? Wat heb je daar voor nodig? Ik verbind me met jou vanuit de vraag: wat is jouw weg?  Dit vormt de basis in mijn begeleiding van mensen.
Ik help mensen het bewust worden van hun mogelijkheden en aandachtspunten:

  • mensen ontvangen/verwelkomen, dragen, ondersteunen
  • Waar het nodig is confronteren en tegelijk klaarstaan om ze op te vangen
  • mee bewegen, af te stasten/afwegen
  • observeren, analyseren
  • Liefdevol en respectvol gidsen

Ik werk liever niet vanuit theoretische moddelen, maar wel met al mijn opgedane ervaringen, inzichten, kennis en stem dezen intuïtief af op de persoon tegen over me en diens mogelijkheden.

 

Praktijkgegevens

Warnsveld
06-53640893
info@compleetbalans.nl
www.compleetbalans.nl