21 juni en zaterdag 22 juni 

2-daagse Rebalancing en Familieopstellingen

Trudy en Els organiseren 1 en 2-daagse workshops waarin ze naar persoonlijke vraagstukken kijken door te werken met een combinatie van Rebalancing en Familieopstellingen. Rebalancing gaat over het voelen in je lichaam en familieopstellingen gaat over de invloed van je familie en voorouders op jou.

De 2-daagse Familieopstellingen en Rebalancing is een unieke combinatie van deze twee benaderingen om te kijken naar dat waar jij tegenaan loopt in het leven. Er wordt een afwisselend programma aangeboden die gericht is op het verkennen van je eigen persoonlijke proces.

Als deelnemer kom je met een eigen intentie van wat je wil onderzoeken en waar je meer zicht op wil krijgen Dit kan variëren van het verkennen van relationele problemen, emotionele blokkades, onverwerkte trauma’s, belemmerende overtuigingen of andere uitdagingen waar je mee worstelt.

Je wordt uitgenodigd jezelf te verdiepen in de thema’s die voor jou in het leven spelen. Er is voor iedereen aandacht en ruimte. Voor 4 deelnemers is er de mogelijkheid om een persoonlijke vraag in te brengen voor een opstelling.

Datum vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni (zonder overnachting)

Tijd 09.00 – 17.00u

Locatie Natuurlijk Yoga, Hondstraat 8, Vorstenbosch (NB)

Begeleider/Organisator Trudy Boer en Els van Os

Max. aantal deelnemers Max. 10 deelnemers, waarvan 4 een vraag in kunnen brengen voor een familieopstelling

Kosten Zonder vraaginbreng: €175,- en met vraaginbreng: €275,-