Wat is Rebalancing?

Hieronder staat in 3 blokken in het kort verwoord wat Rebalancing inhoudt: Wat is het eigenlijk? Hoe zien Rebalancing sessies er uit, wat kan er gebeuren en waarom is het een belangrijke tool voor persoonlijke groei. 

Wil je verder lezen, volg dan de links in de blokken voor een uitgebreidere uitleg. 

Waarom kiezen wij voor Rebalancing?

Rebalancers® zijn ervan overtuigd dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. En dat een lichaamsgerichte aanpak je bewustwording verruimt. Je ontspant, zowel mentaal als fysiek. Je komt dichter bij je authentieke zelf. Hierdoor kun je heldere keuzes maken, die helemaal bij jou passen.

 

Hoe werkt Rebalancing?

Door aandachtige en diepe massage word je je bewust van je lichaam en alles wat vastzit in je spieren en bindweefsel. Ons lichaam slaat ervaringen en emoties op die niet doorvoeld konden worden; daardoor raken we gespannen, vervreemd van ons gevoel, gaan we ‘in ons hoofd zitten’. Door contact te maken met die oude gevoelens van angst, woede, verdriet, onmacht, maar ook van liefde, vreugde, speelsheid en levenslust, kun je hierin ontspannen op een diep niveau. Er komt ruimte voor nieuwe inzichten in jezelf.
Daardoor wordt het steeds gemakkelijker te voelen wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt. Je lichaam kan meer ontspannen en jij komt bij je kern. Er komt meer verbinding tussen je denken, je lichaam en je hart en ziel. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt hierbij aangesproken.

Lees verder

Wat is Rebalancing?

In een individuele sessie is alle aandacht voor jou. Een Rebalancer gebruikt verschillende massage, onderzoeks-, gespreks- en ademtechnieken. In een sessie onderzoek je in een kort gesprek de thema’s die spelen in je leven. Daarna ondersteunt fysieke aanraking het proces, zodat je lijf steeds beter leert voelen. Zo leer je jezelf beter kennen. We nemen de tijd voor jou, met onze volle aandacht en zonder oordeel. Dit geeft een gevoel van ruimte en ontspanning, in je lichaam én in je hoofd.

Lees verder