Sabine Kuypers

Sinds 2011 werk ik full time als Rebalancer en nog altijd doe ik dit met nieuwsgierigheid en plezier. Wat zijn mensen mooi, divers en bijzonder! Naast mijn praktijk ben ik les gaan geven op de Rebalancing School. Tussendoor heb ik allerlei opleidingen en trainingen gedaan op het gebied van o.a. trauma, opstellingen en sjamanisme. Hierdoor is in de loop van tijd mijn ervaring en gereedschapskist groter geworden. Maar Rebalancing: het aanraken op deze bijzondere en respectvolle manier, zal áltijd de basis van mijn werken met mensen blijven. 

In mijn sessies word je je bewust van de signalen van je lichaam, van hoe het je iets duidelijk probeert te maken. Hiermee neem je jezelf steeds serieuzer en kun je contact te maken met je binnenwereld. Je leert je gevoelens en sensaties te onderzoeken, te verwoorden, te waarderen en te dragen. Hierdoor ontstaan vaak diepe inzichten. Rebalancing maakt je vrijer en zelfbewuster, ruimer en meer ontspannen.  

Ik heb een praktijk in Ruinen (De Wolden, Drenthe) en in Oegstgeest (regio Leiden/ Rijnland/ Bollenstreek). 

 

 

 

Praktijkgegevens

Oegstgeest
+31 6 22 23 23 74
sabine@hierbenje.nu
www.hierbenje.nu