Anja Mulder

Anja Mulder(1958)

Na 20 jaar als oefentherapeut Cesar gewerkt te hebben (houdings-en bewegingscorrectie) ben ik me steeds meer gaan richten op de behandeling van spannings- en stressklachten ofwel de “psychosomatiek”, (lichamelijk klachten die een psychische achtergrond hebben).

Van 2000-2003 heb ik de Rebalancing Opleiding gedaan. In deze opleiding kreeg ik de vaardigheden om diepere gevoelslagen van anderen en mezelf te onderzoeken. Zo kwam ik meer en meer bij mijn kern: in je gevoel ben je het dichtst bij jezelf.

Van 2007 tot en met 2011 volgde ik de Bodymind Opleiding (opleiding voor Lichaamsgerichte Psychotherapie) en haalde ik mijn Europees Certificaat Psychotherapie (ECP). Hierdoor kreeg ik meer kennis en vaardigheden om mensen psychisch te begeleiden en bij te staan in hun proces.

In 2011 liet ik me verbijzonderen tot Psychosomatisch Oefentherapeut.

Juli 2017 werd ik Bachelor of Science, nadat ik me een jaar lang had verdiept in de laatste evidence met betrekking tot de behandeling van spannings- en stressklachten en SOLK (Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten).

Ik heb inmiddels meer dan  35 jaar een praktijk en ik haal nog steeds veel voldoening uit het werken met mensen.

 


Praktijkgegevens

Urkerweg 1, 8303 BX Emmeloord
0527-618545

www.anjamulder.nl