Hilda van Stee

“Je wezen en je lichaam zijn niet gescheiden,

Ze zijn als de twee zijden van dezelfde munt.

Je lichaam is de buitenkant van je ziel,

En je ziel is de binnenkant van je lichaam.”

Osho

Via lichaamswerk, aanraking en counseling spreek ik mensen aan op de kwaliteiten die ze bezitten. Ik ondersteun ze om die kwaliteiten ook daadwerkelijk te gaan leven.

Ik breng mensen in directer contact met de realiteit, met direct ervaren en met dieper voelen. De innerlijke conflicten gebaseerd op het vechten tegen onze schaduwkanten kunnen pas oplossen als we hun aanwezigheid accepteren en er naar luisteren; ze willen gehoord en gezien worden.

Het resultaat is dat er meer ruimte ontstaat voor innerlijke vrede en dat mensen winnen aan bewustzijn, stabiliteit en eigenwaarde omdat ze zichzelf gaan waarderen en respecteren om wie ze echt zijn.

Wie ben ik?
Na jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt te hebben kwam ik na een burn-out in 1980 in contact met Osho Rajneesh. Ik volgde gedurende 3 jaar de Rajneesh therapy training in de Multiversity in Egmond aan Zee. In 1994 besloot ik de opleiding tot Rebalancer te gaan volgen. Daarna trainde ik me nog in diverse andere vormen van lichaamswerk: Feldenkrais, Trager; diepe bindweefselmassage en kleurenlichttherapie.

Vanaf 1997 heb ik een praktijk voor lichaamswerk in Zutphen waar ik mensen individueel begeleid op hun weg naar meer bewustwording.

Vanaf 2000 wordt mijn werk gedragen door de Tibetaanse Boeddhistische levensfilosofie. Een filosofie waarin meditatie, respect, acceptatie, liefde en mededogen voor alle levende wezens centraal staat. Ik volg sindsdien de school van Rigpa onder leiding van Sogyal Rinpoché (auteur o.a. van het ‘Boek van Leven en Sterven’).

Cursussen en workshops
:

  • cursussen ‘ontspanningsmassage met Rebalancingtechnieken’

  • diverse workshops:
    gewrichtsontspanning

    hand- en voetmassage

    masseren voor paren

  • Feldenkraislessen

Ik ben lid van de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze), NFV (Nederlandse Feldenkrais Vereniging) en Trager Approach Nederland.

 


Praktijkgegevens

Stokebrand 185, 7206 ED Zutphen
0575-527215

www.rebalancing-zutphen.nl