Inge Delforterie

Inge Delforterie is directeur en docent van de Rebalancing School. Zij heeft een eigen praktijk in Doorwerth en geeft, naast Rebalancing, meditatielessen en workshops waarbij aanraken, adem, bewegen en bewustwording centraal staan.

Haar interesse gaat uit naar het werken vanuit ruimte en aanwezigheid en met aanraking, zelfonderzoek en ademwerk mensen weer in contact te brengen met zichzelf.

Opleidingen

Trainingen op het gebied van lichaamswerk en bewustzijn, waaronder de Opleiding Rebalancing, ademcoaching, energetisch lichaamswerk, traumahealing en systemisch werk.

Collega’s over haar

Inge is een vakvrouw. Zij heeft een grote betrokkenheid in het werk en kan nuchter en direct zijn in het begeleiden. In haar rebalancing werk weet ze moeiteloos te schakelen tussen uitersten; stevig en zacht, diepte en humor. Ze draagt een sfeer uit waarin waarde en waardigheid van ieder individu nooit uit het oog wordt verloren.

“Rebalancing is voor mij een ontdekkingsreis. Een reis via aanraking naar meer bewustzijn, naar zelfacceptatie, naar wie je werkelijk bent”.


Praktijkgegevens

Ridder Robertlaan 18, 6865 BS Doorwerth
06-53422218

www.key2u.nl