Jaqueline Hendriks

Ik ben Jaqueline Hendriks. Geboren in 1962 in Leiden. Via Meppel, waar ik mijn massagecursussen geef, woon ik nu in Dwingeloo, waar ik mijn praktijk in huis heb.

Toen ik met Rebalancing in aanraking kwam wist ik: dit is wat ik mijn hele leven heb gezocht. De opleiding heeft mij die veiligheid geboden die ik nodig had om mezelf te gaan ontdekken en om mezelf te gaan voelen. Ik heb kennis gemaakt met mijn kleurrijke en mooie kanten en met mijn schaduwzijden en minder leuke kanten. Uiteindelijk heb ik ook ontdekt dat ik mezelf kan dragen en niet meer afhankelijk hoef te zijn van anderen. Mijn eigen draagkracht en innerlijke kracht voelen, was waarnaar ik in mijn leven op zoek was. Dit gevoel heeft me heel stevig en energierijk gemaakt en nodigt mij uit om alle facetten van mezelf op steeds diepere lagen te ervaren.
Het mooie van rebalancing vind ik, dat er ruimte is, zonder oordeel, voor alles wat er in jou speelt. Er is ruimte voor jouw grootsheid, maar ook voor het kleine eenzame kind in jou. De bijzondere ervaring dat in je schaduwzijde vaak ook je kracht zit boeit me steeds meer. De liefde voor mezelf is de parel die diep van binnen soms nog wat verscholen ligt, maar ook de parel is in het contact met de ander.

Wat heb ik te bieden:

Een rebalancingsessie begint bij mij met een kort gesprek. In dat gesprek kijken we vooral naar wat er op dat moment speelt. We stappen over op de gevoelens die dat in je lijf met zich meebrengt. Dit noemen we zelfonderzoek. Dat kunnen we dan gebruiken voor het verdere lichaamswerk. Aan het eind van de sessie is er een moment van rust om weer tot rust te komen en eventuele vragen te stellen. Naast het aanraken, waarin ik diverse technieken beheers, maak ik ook gebruik van body reading en ademhalingstechnieken.
Mijn kwaliteit ligt er in om een veilige plek te bieden waarin je op zoek durft te gaan naar aspecten van jezelf die altijd verborgen zijn gebleven, maar graag gezien willen worden.
Mensen zeggen van mij dat ik puur, eerlijk en echt ben.
Het ontroert me vaak dat mensen het vertrouwen in mij stellen om samen op weg te gaan in hun innerlijke wereld.

 


Praktijkgegevens

Eemster 39, 7991 PR Dwingeloo
06-43756386

www.jaquelinehendriks.nl