Lilian de Jongh

Voor mij is de essentie van Rebalancing je te ondersteunen in het ervaren, jezelf voelen in het hier en nu, zonder oordeel. Juist het loslaten van de wens tot verandering geeft ruimte die kan leiden tot verandering.

In Rebalancing komen mijn interesse in de mens en mijn passie voor het lichaam en beweging bij elkaar. Mijn lichaam is voor mij altijd weer een ingang om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen en kontakt te maken met mezelf en anderen. Ik hou ervan om onderzoekend en met diepte en zachtheid te werken, soms in combinatie met( bewegings)oefeningen.

Sinds 1994 ben ik, naast mijn werk als verpleegkundige in de psychiatrie, actief met lichaamswerk bezig. Ik heb een praktijk voor Rebalancing, Haptonomie & Mindfulness en geef bewegingslessen. Omdat ontwikkeling niet stopt volg ik regelmatig workshops op het gebied van lichaamswerk, beweging(dans) en bewustzijn. Ik ben inmiddels ook mindfulness trainer en trainer MBCT( mindfulness based stress reduction), lid van VMBN. Momenteel volg ik ook een opleiding voor haptotherapeut.

 

 


Praktijkgegevens

Jacob Cabeliaustraat 22, 3554 VH Utrecht
06-15694148

www.mindfulmonkey.nl

Lilian de Jongh