Mieke Meesen

Wanneer je wilt gaan kijken naar de emotionele en/of lichamelijke klachten die je ondervindt in je dagelijks leven is dat eigenlijk een hele mooie kans.
Want we zijn veel vitaler, flexibeler, krachtiger en levenslustiger dan we maar kunnen vermoeden.
 
In de loop van ons leven verliezen we het contact met onze vitaliteit door ons overlevingsmechanisme en ons aanpassingspatroon aan onze omgeving.
 
Dit levert subtiele spanningen op in ons lichaam die veel energie kosten en maakt dat we ons leven vanuit een steeds mentale benadering gaan leven.
 
In mijn Rebalancing praktijk ondersteun ik je met aanraking en massage naar een herstel van het contact met je lichaam en je gevoel.
Ik maak daarbij gebruik van verschillende technieken waaronder diepe weefsel massage, lichte aanraking, ademtechnieken, strekkingen en gewrichts ontspannende bewegingen.
De veilige omgeving en de begeleiding zorgen voor de mogelijkheid om dieper contact te maken met je gevoelde ervaring.  Wanneer je deze toelaat in openheid ontstaat er inzicht in je gevoelswereld en in de patronen die je beperken. Eenmaal doorvoelde spanningen en emoties kunnen losgelaten worden, je wordt steeds ruimer en soepeler in je lichaam en daarmee ook in je houding naar het leven.
Je hervindt je oorspronkelijk vitaliteit en je eigenheid.
 
Je bent van harte welkom in mijn praktijk,
 
Met warme groeten,
Mieke

 


Praktijkgegevens

Goudenregenstraat 12, 2565 EX Den Haag
06-28882085

www.miekemeesenrebalancing.nl