Monique Blom

Je lijf is een krachtige spiegel! 

Ontdek wat ze je te vertellen heeft en hoe jij met behulp van je lichaam meer rust, veiligheid, stabiliteit, ruimte en vertrouwen kunt creëren in jezelf. 


Veel lichamelijke en geestelijke klachten zijn niet terug te leiden tot een verklaarbare oorzaak. Of de verklaring is er wel, bijvoorbeeld bij een erkend trauma, maar alleen praten blijkt de oplossing niet of maar deels te zijn. Lichaamswerk gaat verder waar het praten eindigt. Door je te laten aanraken, masseren, dieper en bewuster te ademen, je stem te laten horen en je lijf te laten bewegen zakt je energie van je hoofd naar je hart, je buik, je benen en voeten. Dit helpt je om te voélen, ervaren en (her)beleven wat nodig is om de energie weer te laten stromen waar deze is geblokkeerd geraakt. Dit kan in je lijf zijn, waardoor klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Het kan ook zijn dat je emoties en gevoelens die je hebt weggestopt of onderdrukt alsnog gaat voelen en uiten. Dat vraagt om een veilige omgeving, een plek waar je je gesteund en gedragen voelt, bij iemand die je helpt de vertaalslagen te maken naar je leven. 


Zodat jij je snel beter gaat voelen. Meer geaard, veiliger en stabieler. Vrijer, meer in balans, met meer energie en rust tegelijkertijd. Als je eenmaal de stap hebt gezet zul je merken dat je opener wordt, milder voor jezelf en daarmee ook voor anderen. Dat je je verlangens meer durft te voelen en er iets mee gaat doen. Ook zal het gemakkelijker voor je worden om situaties waarin je zit en die niet goed voor je zijn achter je te laten. En uiteindelijk ga je je meer openstellen voor het leven zelf, voor wat het leven voor jou in petto heeft, en durf je daar steeds meer op te vertrouwen. 

Ik verwelkom je heel graag in mijn praktijk.

"Leer met zachtheid, zelfliefde en compassie leven. Durf je passies en verlangens te voelen en uiten. Leer je emoties voelen, je pijn omarmen. Leer thuiskomen in jezelf, met al je gevoelens, gedachten, gedragingen, pijn, verdriet, passie en vreugde." (Monique Blom)

 

Ik ben aangesloten bij de VNT (Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten - door een fusie per 1 januari 2020 LVNT). De behandelingen worden (geheel of gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraars onder alternatieve zorg. Kijk voor een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar op mijn website www.oersprong.com. De vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering vallen niet onder het eigen risico.Praktijkgegevens

Praktijk Oersprong 

Monique Blom

Meidijk 7, 5305 VJ Zuilichem

Tel: 06-28033992

info@oersprong.com

www.oersprong.com


Praktijkgegevens

Meidijk 7, 5305 VJ Zuilichem
06-28033992

www.oersprong.com

Monique Blom