Monique Blom

 

The wound is the place where the light enter you.

Rumi

 

Rebalancing: zelfliefde als medicijn

Als je steeds meer klachten krijgt op geestelijk, emotioneel en/of lichamelijk gebied, dan kan Rebalancing je helpen om het tij te keren en jezelf te hervinden in een gezonde basis.

Praktijk Oersprong in Zuilichem (Gelderland-nabij Gorinchem en Zaltbommel) biedt een laagdrempelige, persoonlijke en diepgaande behandeling bij uiteenlopende klachten die voortkomen uit oa angst, trauma, overmatige spanning en stress, depressie en burn out. Als Rebalancer kijk ik vanuit een holistische visie naar het totale plaatje van je fysieke, geestelijke en emotionele welzijn. Vaak ligt de aanzet tot je klachten al in je jeugd, door onverwerkte en soms traumatische ervaringen.

Je krijgt praktische en concrete handvatten aangeboden, waarbij je de behandelingen zich focussen op het herstellen van het contact met je basis, je oorspong en het activeren van het zelfgenezend vermogen dat ieder mens in zich draagt. Dit gebeurt met emotioneel lichaamswerk, dat kortdurend is als het kan en diepgaander werkt indien nodig, zoals bij trauma. Op deze manier zul je nieuwe inzichten opdoen en je veerkracht optimaal benutten, zodat je weer open, vrijer en sterker in het leven kunt staan!

De weg naar binnen gaan en -stapje voor stapje- onvoorwaardelijk van jezelf leren houden is daarbij een ongelofelijk krachtige en soms zelfs de enige weg om jezelf te helen. Alles heeft zijn tijd en plek in het leven, en misschien is het nu de tijd voor jou om je te laten raken door de eenvoud van een luisterend oor, reflectie en helpende handen. Om tot een dieper bewustzijn te komen van waarom jij hier bent, wat je nog remt en afhoudt om met volle aandacht in jezelf aanwezig te zijn. Je bent precies goed zoals je bent. Zonder afkeer, angst, oordeel of onzekerheid, maar met acceptatie, berusting en je volle bewustzijn mag je bij jezelf dieper naar binnen kijken. Rebalancing kan je helpen om je eigen schatkamer binnen te gaan. Wat zich in die kamer bevindt, en wat allemaal gevoeld wil worden, kan spannend zijn en verstopt zitten achter bv frustratie, verdriet en woede. Emoties die vaak ontkend of afgewezen zijn in de kindertijd. Ook deze diepe emoties, die we zelf vaak door al onze ervaringen zijn gaan ontkennen, horen bij jou, en dus bij jouw schatkamer. Door ze te omarmen, omarm je jezelf en kom je thuis in jezelf.

Wat kun je verwachten?
Je krijgt begeleiding van mij als gediplomeerd en ervaren Rebalancer, op een manier die bij jou past. Ik bied je begeleiding aan in de vorm een stevige, speelse, warmhartige en integere maar ook directe, no nonsense en soms confronterende aanpak. Zodat jij het pad kunt vrijmaken naar meer innerlijke ruimte en rust, acceptatie, daadkracht en balans!

Een eerste stap zetten kan spannend zijn. Je kunt altijd contact met je opnemen voor een intake of als je nog twijfelt of dit de juiste stap voor je is. Dit kun je doen per mail: praktijkoersprong@gmail.com, of bellen of WhatsAppen: 06-28033992.
Een doorverwijzing van de huisarts is niet nodig. Wel ben ik voor een goede samenwerking waar nodig. Dit gaat altijd in overleg met jou.
Ik ben aangesloten bij de VNT (Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten). De behandelingen worden (geheel of gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraars onder alternatieve zorg. Kijk hier voor een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar. De vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering vallen niet onder het eigen risico!

Praktijkgegevens

Meidijk 7, 5305 VJ Zuilichem
06-28033992

www.oersprong.com


Praktijkgegevens

Meidijk 7, 5305 VJ Zuilichem
06-28033992

www.oersprong.com

Monique Blom