Monique Blom

 

De Oersprong naar jouw essentie

Je wilt genieten van het leven, je vrienden en familie en plezier hebben in je werk.

Je wilt je talenten inzetten voor een betere, gezondere of mooiere wereld.

Je houdt niet van zeuren en klagen. Iedereen heeft toch wel eens wat?

En toch zit je niet altijd even lekker in je vel. Je hebt rug- en nekklachten, je piekert veel of slaapt slecht. Je hebt last van stijve spieren of vaak hoofdpijn. Of je bent altijd maar moé. Je voelt je regelmatig down.

Je vertelt jezelf dat het allemaal wel meevalt, dat iedereen zo z’n ups en downs heeft. Maar in werkelijkheid valt het niet mee. Wil je anders. Maar wat? En hoe?

Laat mij je leren beter in je lijf te zitten en minder in je hoofd. 

Hoe je vrijer, authentieker, energieker en liefdevoller kunt leven.

Samen kijken we wat past bij jouw wensen en klachten. Door gesprek en Rebalancing emotioneel lichaamswerk in de vorm van aanraking en massage, ademen, bewegen en je stem.

Neem contact op per mail: praktijkoersprong@gmail.com, of bellen of WhatsAppen: 06-28033992. Ik heb geen (lange) wachtlijsten, waardoor een afspraak snel is gemaakt!

Een doorverwijzing van de huisarts is niet nodig. Wel ben ik voor een goede samenwerking waar nodig. Dit gaat altijd in overleg met jou.

Ik ben aangesloten bij de VNT (Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten). De behandelingen worden (geheel of gedeeltelijk) vergoed door de meeste zorgverzekeraars onder alternatieve zorg. Kijk hier voor een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar. De vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering vallen niet onder het eigen risico!


Praktijkgegevens

Meidijk 7, 5305 VJ Zuilichem
06-28033992

www.oersprong.com

Monique Blom