Robert G. Monden

Body Mind Balancing, Harmonie tussen lichaam, geest en Ziel

Mijn naam is Robert Monden, geboren in 1960 te Rotterdam. Bijna 30 jaar ben ik werkzaam geweest in de gastronomische sector, als chef-kok op de grote scheepvaart en in diverse restaurants in binnen- en buitenland. Ook heb ik een eigen restaurant gehad en de laatste jaren gewerkt als culinair adviseur en wijninkoper.

Na een Burn-out jaren geleden(2004), ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Rebalancing.

Tijdens deze moeilijke periode van Burn-out, heb ik zelf ervaren hoe Rebalancing mij heeft geholpen de draad weer op te pakken. Het heeft mij doen inzien hoe “opgebrand” ik was en dat het drukke en gestreste leven dat ik leidde niet was wat ik wilde. Ik wilde weer genieten van het leven en van alle mooie dingen die daarmee te maken hebben.

Rebalancing sprak mij zo enorm aan, dat ik vrij snel via de zomer-workshop, de 3-jarige opleiding Rebalancing ben gaan volgen. Gedurende deze 3 jaar heb ik ook diverse verdiepingscursussen en workshops gevolgd, waar onder Traumahealing, Body Flow en Deep Bodywork . Een andere opleiding die ik gevolgd heb is Samassati Kleurenlicht Therapie voor behandeling van o.a. Migraine, Fybromyalgie, stress en aandoeningen van organen.

Rebalancing maakt het mogelijk om te luisteren naar je lichaam en weer in contact te komen met je werkelijke zelf.

Daarna kun je nieuwe stappen zetten op je levenspad.

In oktober 2007 heb ik mijn baan als adviseur/coach opgezegd en in januari 2008 ben ik gestart met mijn praktijk Body Mind Balancing in Papendrecht.

In mijn praktijk kunt u terecht voor:

  • Rebalancing, lichaamswerk en bewustzijn

  • Therapeutisch lichaamswerk, Counseling en coaching
  • Kleurenlicht Therapie
  • Sjamanistic Healing

Tijdens de behandelingen kan ik gebruik maken van een combinatie van Rebalancing en Kleurenlicht. Het lichaam geeft zelf aan wat er op dat moment nodig is.


Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC en geregistreerd als erkend Natuurgeneeskundig Therapeut

 


Praktijkgegevens

Steilsteven 60, 3356MD Papendrecht
0622682774

Robert G. Monden