Sebastiaan Ruigrok

Een actief leven in balans
 
De uitdagingen van deze tijd
Het is een indrukwekkende tijd van technologische vooruitgang, 24/7 economie, altijd bereikbaar, een bombardement aan prikkels en hoge eisen op het werk en op school. Er is druk om nog beter te presteren, te scoren, erbij te horen, perfecte resultaten te behalen en succes af te dwingen. 
Waarom doen we het ook al weer...?
 
Geluk

Geluk toch? Gelukkig zijn, daar doen we het voor. De vrijheid om jezelf te zijn, blij met wie je bent en met je leven, positief, geïnspireerd, liefdevol, krachtig, energiek en vol levenslust.  
Al snel komt dan de vraag: hoe kan ik gelukkig zijn in een omgeving die zo veel van me verlangt? Ik wil zelf ook nog van alles bereiken, maar eigenlijk ben ik vooral erg moe de laatste tijd... wat nu...

Contact met je Lichaam is Contact met Jezelf

De sleutel is balans en contact met de ja en de nee die je voelt in je lichaam. Je lichaam vertelt je precies wat goed voor je is, over je èchte verlangens en de actie die bij dit moment hoort.

De reis die je aangaat, gaat van een leven gedirigeert vanuit het hoofd naar een leven gedirigeert vanuit het hart, het centrum van passie en inspiratie. Je hart wordt de wiggelroede, je brein faciliterend en helpt je handen en voeten te geven aan je passies en inspiraties.

Rebalancing

Rebalancing is een krachtige methode om je bij deze reis te helpen. Via aandachtvolle massage maak je weer contact met je lichaam, met jezelf en dus met je èchte verlangens.

Werkwijze

Ik werk met drie fasen: 
Fase 0. (de uitgangssituatie): Leven vanuit het hoofd 
Fase 1.: Contact met het lichaam, rust vinden en ruimte geven aan jezelf zoals je bent
Fase 2.: Leven vanuit authenticiteit en vorm geven aan je verlangens

Bij elke fase gebruik ik andere instrumenten om je te ondersteunen.

Voor verdere toelichting: http://www.OntspannenLeven.nl
 
In een kostenloze en vrijblijvende introductiesessie maak ik graag met je kennis. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en ik geef je desgewenst een voorproefje van het echte werk.
 
Groet,
Sebastiaan

 


Praktijkgegevens

Tesselschadestraat 28, 2332 BK Leiden
06-20896190

www.OntspannenLeven.nl