Caroline Smit

Dat er een diepe samenhang is tussen onze lichamelijke en geestelijke gezondheid, fascineert mij. En dat we een zelfhelend vermogen hebben, met eigen wijsheid en innerlijke kracht, een bodem van liefde en vreugde, maar daar niet altijd bij kunnen omdat we vaak bezet zijn. Bezet door ons hoofd, door ons denken met z’n overtuigingen.
Terwijl er zoveel meer is…

Het begeleiden van mensen in het meer bewust worden van zichzelf, vind ik dankbaar werk. Het brengt mij ook iedere keer weer meer in verbinding met mezelf en de ander.

Met rebalancing leer je meer voelen en luisteren naar je lichaam. Als je diep kunt ontspannen in je lichaam ontstaat er ruimte voor de geest om te ontspannen. Dan kom je weer op andere lagen in jezelf. Meer in het Nu en met alles wat er is.

Naast rebalancer ben ik ook Natuurvoedingskundige en inspireer en adviseer ik graag over een gezonde voeding en leefstijl.

Word je nieuwsgierig? Kijk dan op mijn website en maak gerust een afspraak!

 

Praktijkgegevens

Libelle Meent 16

1218 CD Hilversumse Meent

06-24667291