Rebalancing Sessies

Hoe gaat een sessie?

Inleidende verkenning

Een sessie begint met een kort inleidend gesprek. We staan stil bij wat op dat moment het meest je aandacht vraagt. Dit kan een lichamelijke klacht, een gebeurtenis of een thema in je leven zijn. Vervolgens onderzoeken we hoe dat in je lichaam voelbaar is.

Lichaamswerk op tafel

De sessie gaat meestal verder op de massagetafel. Terwijl de Rebalancer je aanraakt, wordt je uitgenodigd om vriendelijk en zonder oordeel naar jezelf te voelen wat je ervaart in het lichaam.

We willen graag veranderen en vergeten dat acceptatie een belangrijke tussenstap is. Door te accepteren dat je bent, waar je nu bent, krijgt je lichaam de mogelijkheid om spanning los te laten en om ruimte te maken. Hierdoor wordt zichtbaar wie je werkelijk bent in plaats van wie je denkt te moeten zijn. Dat kan door te luisteren naar wat je in het lichaam ervaart.

De Rebalancer ondersteunt je bij dit proces en gebruikt daarbij verschillende technieken.

Afronding

Als het lichaamswerk afgerond is, krijg je even de tijd om te voelen wat er is veranderd in je lichaam. Dat doe je zowel liggend, als zittend als ook staand.

Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur.

Samen met de Rebalancer kun je daardoor in een proces van verdieping komen. Je krijgt inzicht waar jouw klachten zich vastgezet hebben.