Kees Wagenaar

In 1997 startte ik mijn massagepraktijk en in de jaren er na zijn mijn activiteiten op het gebied van massage en lichaamswerk verder gegroeid. In 2001 rondde ik mijn opleiding Rebalancing® af en creëerde in Het ZonneHuis, de groepsaccommodatie annex cursuscentrum dat ik met mijn echtgenote Annemarie run, een groepsruimte waarin ik workshops en trainingen geeft op het gebied van massage en Rebalancing®.
Daarbinnen heb ik, samen met vriend en collega Fer Groot, ook een eigen stoelmassage-training ontwikkeld op basis van Rebalancing-technieken die wij in Het Zonnehuis maar ook op andere locaties geven. Samen begeleiden wij ook de Verdiepende Massageweekenden “Met je hart in je Handen”, hier in Het ZonneHuis. In mijn praktijk InnerCoaching geef ik naast massages ook Rebalancingsessies en healingen en organiseer ik Rebalancingworkshops en meditatiebijeenkomsten.

Ik heb me in diverse andere vormen van lichaamswerk en massage verdiept en zo gaat ook steeds mijn eigen bewustzijnsproces door. Dit vormt de basis van waaruit ik werk en leef.

 

 

Praktijkgegevens

Exmorra
0515-233567
info@hetzonnehuis.nl
www.innercoaching.nu