Nieuwe penningmeester: Bas Tielens

Met veel plezier neem ik het stokje als penningmeester over van Rijk Baron, met veel dank voor zijn toewijding en inzet. Mijn naam is Bas Tielens, van de lichting Rebalancers uit 2006. 
Al bij mijn allereerste kennismaking met Rebalancing sprong er een vonk over waardoor ik datzelfde jaar begon aan de opleiding. Rebalancing werd al snel mijn ‘tweede opvoeding’. De opleiding wees me de weg in de intuïtieve en gevoelsmatige kant van het leven en liet me kennismaken met talenten die ik mezelf niet had durven toedichten.
Daarna kwamen er tijden van meer en minder afstand tussen mij en het Rebalancingveld. Steeds bleef ik in andere coach- en lichaamswerkrichtingen én in ‘ontdekkingen’ in de reguliere psychologie zaken herkennen die in de opleiding vanzelfsprekend waren. De manier waarop Rebalancing een deskundige brug slaat tussen het fysieke en het mentale is nog altijd uniek en enorm waardevol.
Daarom kon ik ook niet anders dan luisteren naar de noodkreet van het bestuur en mijn eigen stukje verantwoordelijkheid voor ons veld nemen. Al ben ik niet praktijkvoerend, Rebalancing voelt nog steeds als een oorsprong en een bron. Ik hoop op een fijne samenwerking met de andere bestuursleden en een mooie toekomst voor ons werkveld!