Piet Jan Hollemans

 

Apollo praktijk voor Rebalancing & Shiatsu 

Ik combineer Rebalancing en Shiatsu tot een unieke vorm van therapeutisch lichaamswerk 

Mijn droom was om vlieger te worden en samen met mijn vader de wereld ontdekken. Die droom werd geen werkelijkheid. Het werd een carrière als commercieel manager in het zaken leven. Enkele jaren geleden liep ik vast in mijn werk. “Ik besloot via een loopbaantraject te onderzoeken wat ik werkelijk wilde. Hier ontdekte ik mijn werkelijke passie, mensen begeleiden met het lichaam als ingang om zich weer krachtig, gelukkig en vitaal te voelen”.

 

Ik ben Rebalancer en Shiatsu therapeut.

 

(by exploring the wisdom of your body, you will release the trauma within your body)

Praktijkgegevens

Bachstraat 9-R, 2807 HZ Gouda
0628840359
pietjan@apollogouda.nl
www.apollogouda.nl