Anneloes Veneman

Mijn eigen reis

Net zoals jij, heb ik ook mijn eigen reis te gaan. Die reis, gekenmerkt door opgaven zoals eetstoornis, verslaving en depressie en mijn jarenlange werkervaring binnen de GGZ hebben geleid tot diepgaande inzichten in het menselijk welzijn en tot een unieke expertise. Deze expertise kan en mag ik nu combineren met de unieke kracht van Rebalancing. 
Naast sessies bied ik workshops, trainingen en retraites gericht op persoonlijke- en bewustzijnsontwikkeling.
Om zorg te dragen voor optimale kwaliteit, kennis en het bieden van een veilige omgeving voor jou, werk werk ik samen met andere professionals. Dit doe ik binnen de kaders van de AVG wetgeving.

Jouw reis

Leven vanuit jouw essentie, dat is wat ik ook jou toewens. Dit is tenminste leven vanuit nieuwsgierigheid, vrijheid, levenslust, ontspanning en vertrouwen. Graag ondersteun ik je tijdens sessies met de reis daar naartoe. De reis waar jij ónder de emoties van angst, bevriezing, irritatie en pijn meer en ándere lagen van gevoelens en ervaringen ontdekt. Ik nodig je uit om op reis te gaan naar de kern van jouw wezen. Samen met mijn aandacht, mijn intuïtie, mijn handen en met een vleugje humor ben ik onderweg jouw reispartner.

Thuis in je lichaam, thuis in je leven – laat je (aan)raken

Lichaam als kompas

Anderen beschrijven me als helder, spiegelend, nieuwsgierig, waarachtig en liefdevol. Deze kwaliteiten weerspiegelen zich in mijn benadering van Rebalancing: een reis van zelfontdekking waarbij het lichaam dient als kompas. 

Graag nodig ik je uit op deze reis van persoonlijke ontwikkeling, groei en herstel. Of je nu 4 of 94 jaar oud bent; je bent welkom in mijn warme praktijkruimte aan huis in het centrum van Arnhem. Ik nodig je uit voor het maken van een gezamenlijke reis om door middel van zelfonderzoek, mindfulness en lichaamswerk het leven te gaan leiden dat bij jou past.

Ter kennisgeving: ik ben gespecialiseerd in eetproblematiek, angst en depressie.
Sessies kunnen deels vergoed worden door je zorgverzekeraar.

Praktijkgegevens

Anneloes Veneman

Vijfzinnenstraat 6

6811 LN Arnhem

06 – 23 54 77 03

Behandeling worden door je ziektekostenverzekeraar eventueel vergoed.

Ik ben aangesloten bij

  • CAT onder nummer BO nr.: 116422023-12-27. 
  • BAT Beroepsverzekeraar Alternatieve Therapeuten (beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (BAV en AVB), bij Hiscox)
  • GAT Geschillencommissie Alternatieve Therapeuten

AGB Codes

  • Anneloes Veneman 90117872, overige therapeuten en complementair en Aanvullende zorg, psychosociaal zorgverlener en werkzaam als zorgverlener (code kwalificatie: 9037)
  • Rebalancing Arnhem 90093834 (code kwalificatie: 9000)
  • Anneloes Veneman, Rebalancing Arnhem 41544088 PGB aanbieders (code kwalificatie 4102 PGB aanbieders)