Angelique Dencker

Vanuit ‘in je hoofd’ naar zijn wie je écht bent.

Bij Rebalancing is niet alleen je hoofd maar je hele lichaam je startpunt. Je lichaam is de spiegel van  hoe jij de dingen doet: Ben je in je hoofd of ergens anders; Ben je in controle over je lijf of druk bezig om te ontspannen; Hoe je ademt of wanneer je adem stopt; Hoe je lichaam en adem reageren op aanraking, woorden, emoties etc.

Rebalancing leert je dat er ook een andere weg is dan wat je (onbewust) doet. Vanuit veiligheid en verlangen ontdek je een nieuwe gevoelde ervaring. Er verandert iets voorgoed in jou. Het wordt rustiger in je hoofd, je bent meer gegrond, je voelt je krachtiger en je voelt sowieso meer. Dit smaakt naar meer. Je verlangen om jezelf te leren kennen is niet meer te stoppen.

Ik werk met diverse vormen zoals aanraken met aandacht, zelfonderzoek, ademwerk, Innervoice Dialogue, innerlijk kind werk, klank expressie, sjamanistische technieken etc. Het is voor mij  belangrijk om een warme bedding te creëren zodat je steeds vanuit veiligheid kunt onderzoeken wat er valt te ontdekken bij jezelf. Jouw lichaam geeft hierbij het tempo aan.

Ik sta met beide voeten op de grond en houd van humor en openheid. Mijn intuïtie is sterk en ik vertrouw er volledig op. Mijn handen en voeten weten de weg. Ik volg ze in een diep vertrouwen dat er precies komt wat nodig is. Waar ik ben, is niets raar en is alles welkom. Waar ik ben, is het veilig. Want ik ben helemaal aanwezig.

Het is mijn passie om mensen te begeleiden de weg naar zichzelf terug te vinden. Uit je hoofd, in verbinding met je hele lijf. Ik gun het iedereen in vrijheid te zijn, wie je écht bent!

Je bent van harte welkom op mijn praktijkboot in Lisse.

Rebalancing wordt vaak vanuit de aanvullende verzekering (deels) vergoed als alternatieve geneeswijze / alternatieve zorg.

Ik ben aangesloten bij CAT (beroepsvereniging voor alternatieve therapeuten) en bij Bewust Bollenstreek.

Praktijkgegevens

3e Poellaan 103, boot 95, 2161 DL Lisse
06 – 5333 00 34
info@happymettao.nl
www.happymettao.nl