Els van Os

 

Voluit leven

Voluit leven betekent voor mij niets terughouden. Gaan voor wat het leven mij te bieden heeft en wat ik het leven kan geven. Openheid in wie ik ben en leven vanuit mijn hart. Zo kan ik rust en vrijheid in mezelf ervaren.

Wat is voor jou voluit leven? Doe je dat op dit moment? Zou je dat graag willen, maar word je belemmerd door onrustige gedachten, patronen, lichamelijke en/of psychische klachten? Zoek je iemand die meekijkt en je meeneemt in de zoektocht naar wat werkelijk waar is voor jou? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk voor Rebalancing.

In de praktijk maak ik gebruik van de volgende werkvormen: 

* Rebalancing

* Systemisch werk (via het lichaam)

* Bloesemremedies

* Celzouten 

 

Ontmoet jezelf op de plek waar je bent,

want dat is nergens anders mogelijk.

                                                                                                          

Praktijkgegevens

Gassel
06 – 123 392 66
elsvanos@kpnmail.nl
www.praktijkelsvanos.nl