Emilliën Blaauw

We leven in een snelle, veeleisende tijd. We worden op allerlei manieren beïnvloed in het dagelijkse leven. hierdoor kunnen we druk ,denken, nervositeit en spanning in ons lijf gaan ervaren . Wordt die druk te groot, dan lopen we het risico dat we het evenwicht tussen ons lichaam en onze geest kwijtraken.

Door met aandacht aangeraakt te worden en zelfonderzoek krijg je de tijd en de gelegenheid om te voelen wat er in je omgaat en wat je bezighoudt. Het geeft je inzicht in je vaste patronen, in wat je onbewust stuurt in het leven. Rebalancing helpt je je geest, “je denken, voelen en willen” weer te verbinden met je lichaam.

‘Wat mij keer op keer weer fascineert is het verrassende geheugen van mijn lichaam. Dat ik door Rebalancing de geheimen van mijn lichaam leer kennen, waardoor er geen geheimen meer zijn. Zo ontstaat er ruimte en vitaliteit in mijn lichaam en mijn leven.

Alweer 20 jaar werk in mijn eigen praktijk als rebalancer. Daarvoor heb ik 30 jaar in de gezondheidszorg gewerkt als verpleegkundige en later als manager. Behalve door de opleiding Rebalancing ben ik gevormd door Gestalt, Haptonomie, Tantra en Klassenwerk.

‘Wat mij inspireert is dat ik door Rebalancing de enorme wijsheid van mijn lichaam ben gaan ervaren, en hoe fijn het is om mijn lichaam als “maat” te hebben in mijn leven.Het lichaam waarin het vermogen zit om de gevoelde ervaringen in het moment te tolereren. ’

 

 

Praktijkgegevens

Valkenswaard
040-7508196
ejblauw23@gmail.com
www.blaauwrebalancing.nl