Jivan-Sarita van Noort

Kom uit je hoofd en meer in je lijf met behulp van Rebalancing of Massage.

Neem eens bewust de tijd voor jezelf, om te ontspannen met wat er is, te voelen hoe het met je is, nieuwsgierig te zijn naar wat je motiveert of juist blokkeert.

Laat je Raken!
Ervaar hoe je meer thuis kunt raken in jezelf.

Ben je op zoek naar meer verdieping, ontspanning of levenslust, 
of voel je je burn-out?

Rebalancing kan je op weg helpen. 

Mijn naam is Jivan Sarita (Saskia) van Noort (1970) en door mijn kennismaking en verdieping met Rebalancing® is mijn plezier in het leven enorm toegenomen. In een massagecursus maakte ik in 2007 kennis met Rebalancing. Deze manier van aanraken voelde voor mij direct vanzelfsprekend. De essentie van werkelijk contact maken met de ander, vanuit een hartvolle, niet veroordelende en nieuwsgierige openheid.

In de 3-jarige beroepsopleiding, die ik vol enthousiasme meteen ben gaan doen, heb ik mijzelf opnieuw leren kennen. Ik raakte meer en meer thuis in mijzelf, werd me bewust van de wijsheid van het lichaam en hoeveel hierin te ervaren is. Ik word steeds vrijer en lichter, doordat ik oude bagage en belemmerende patronen kan loslaten. Ik ben meer en meer aan het spelen en genieten, zing en dans het leven. Heb mijn eigen geluid (stem) ontdekt en laat (van) me horen.

Meer voelen is niet altijd een feest, want ook pijn en verdriet kan meer te voorschijn komen, maar ik zou niet meer terug willen naar “vroeger” waar ik aan de wereld deelnam, zonder echt te voelen waar mijn passie/hart lag.

Ik wil mijn levenslust graag delen; samen ontdekken wie je werkelijk bent, zonder je beperkende overtuigingen. Oude ballast loslaten geeft ruimte en is een verademing.

Laat je raken door mijn zorgvuldige, oprechte aandacht en aanraken door mijn liefdevolle handen.

Het bewust voelen van zorg en aandacht is een gift en kan helend en weldadig werken. Aanraking is een levensbehoefte van ieder lichaam. Door het lijf te ontspannen kun ook je mentaal ontspannen. Je werkelijk ontmoet en gezien voelen, wie verlangt daar nou niet naar?

Kom het ervaren in een (kennismaking)sessie of massage.

Gun jezelf die aandacht!

 

Praktijkgegevens

Palestrinalaan 487, 8031 SL Zwolle
038-4219062
mail@saritavannoort.nl
www.saritavannoort.nl