Judith Radema

Waar ben je naar op zoek? Wat is jouw verlangen?

Eindelijk die ‘kramp’ loslaten waar je al zo lang in vast zit?

Dat het een keer stil wordt in je hoofd?

Van je onbegrepen lichamelijke klachten af?

Persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsontwikkeling?

Door Rebalancing herken je patronen en houdingen waar je in de loop van je leven in bent gaan geloven. Je raakt bewust van waarom en wanneer je bepaalde dingen doet. De inzichten helpen je om je eigen grenzen te herkennen en te voelen, zodat je steeds beter weet wat je wilt en nodig hebt. Rebalancing brengt je thuis: dichtbij en trouw aan jezelf, hoe je je altijd zou willen voelen.

Lichaamswerk is lastig in woorden te vatten. Bekijk deze video om een goede indruk te krijgen van de technieken van Judith Radema. De behandeling is persoonlijk en ontstaat intuïtief.

Dit zeggen cliënten over de behandelingen van Judith

Het klinkt bijna als te mooi om waar te zijn, maar binnen vijf sessies bij Judith is er veel meer duidelijk geworden over een grote stap in mijn leven.”

“Judith kan uitstekend luisteren en is empathisch. Tegelijk durft ze de dingen te benoemen waar je zelf overheen kijkt, maar die wel belangrijk zijn om te gaan zien.”

“Ik ben nu 4 keer bij Judith geweest en bij elke behandeling kwamen er gevoelens, beelden en herinneringen boven die mij in mijn leven hebben beïnvloed. Het werd ineens allemaal duidelijk.”

“Het gevoel van betrokkenheid, begrip en veiligheid zijn de ervaringen die ik meteen bij mijn eerste bezoek had bij Judith”.

Lees hier de hele ervaringen van cliënten

maak een afspraak

Praktijkgegevens

Amsterdam
06 – 553 38 000
judith@rblnc.nl
rblnc.nl