Marianne Pijnenborg

Ben jij op zoek naar begeleiding waarbij je werkelijk gezien wordt in wie je bent? Waarbij je – in een vertrouwde en veilige setting – kunt afdalen naar de diepere lagen in jezelf? Er aandacht is voor de wijsheid van je lichaam en ruimte voor je gevoel? Dan heeft praktijk Karoena jou iets te bieden.

‘Karoena’ is een Sanskriet woord en betekent mededogen. Mededogen of compassie heeft een belangrijke betekenis in de boeddhistische filosofie. Het wordt omschreven als een levenshouding waarbij aandacht en liefde is voor het lijden van jezelf en je medemens.

 

Voor mij heeft mededogen te maken met een innerlijke houding waarbij ik de intentie heb om vanuit mijn hart in contact te zijn, niet te oordelen en volledig te accepteren wat er is. En ook eerlijk te zijn naar mezelf door bewust om te gaan met innerlijke reacties in het contact met anderen. Vandaaruit kan ik neutraal en open aanwezig zijn en aanreiken wat in mijn vermogen ligt om de cliënt te ondersteunen om bij zichzelf te zijn. Dat is voor mij mededogen en met die intentie begeleid ik mensen in mijn Praktijk voor Lichaamswerk en Bewustzijn.

 

Behandelvormen
Tijdens de behandeling maak ik vooral gebruik van Rebalancing lichaamswerk, counseling- en zelfonderzoekmethoden. Daarnaast geef ik ook massages en partnerbegeleiding.

Kenmerkend is dat ik altijd het lichaam als ingang gebruik, met als doel het zelfgenezend vermogen te stimuleren.

 

   

Praktijkgegevens

Haaren
06-28518357
info@praktijkkaroena.nl
www.praktijkkaroena.nl