Marieke Bekkering

Ik ben Marieke Bekkering. In 2008 ben ik begonnen met het volgen van de cursus Ontspanningsmassage op basis van Rebalancing. Ik werd zo gegrepen door de aanwezigheid en de aandacht bij de aanraking dat ik in 2009 ben gestart met de Opleiding Rebalancing®, School voor Lichaamswerk en Bewustwording. 
Sinds 2012 ben ik gediplomeerd Rebalancer en heb ik een eigen praktijk.Mijn specifieke kwaliteit is een liefdevolle aanraking met aandacht. Mijn ervaring is dat Rebalancing me uitnodigt om allerlei aspecten van mezelf te voelen. Ook die aspecten die juist moeilijk of pijnlijk zijn. Al mijn gevoelens willen gevoeld worden. Door met mildheid en liefdevol aanwezig te zijn bij wat er op dat moment ook maar te voelen is, merk ik dat dat gevoel verandert. Dat wat eerst door mij is weggestopt nu beter te dragen is. Ik heb ook ervaren hoe het is om me heel ruim te voelen, groter dan mijn fysieke lichaam. En hoe liefdevol ik me op dat moment voel. 


Ik merk dat ik door Rebalancing beter naar mijn lichaam en daardoor beter naar mezelf kan luisteren en hierdoor beter voor mezelf kan zorgen. Ik voel mijn grenzen en mijn ruimte door in contact te zijn met wat ik voel. Wanneer ik hierin ontspan merk ik dat ik vrijer en lichter kan leven. 

 

Je bent van harte welkom om een Rebalancingsessie te ervaren. Voor meer informatie kan je kijken op mijn website www.rebalancinggroningen.nl of contact met me opnemen.

Ik ga vertrouwelijk om met je persoonlijke verhaal.

Praktijkgegevens

Haren
06-45726512
praktijkmariekebekkering@live.nl
www.rebalancinggroningen.nl