Nell Ketelaars-Mennen

Begin 2002 kwam ik voor het eerst in aanraking met rebalancing. Ik werd gegrepen door de aandacht die er bij rebalancing is voor de totale mens. Zowel lichaam als geest krijgen aandacht en de uitwerking die dat heeft op mensen vind ik wonderbaarlijk.

Sinds mei 2007 ben ik gediplomeerd en ik heb een eigen praktijk: Rebalancingpraktijk Nederweert.

“Luisteren naar de taal van je lichaam”.

Steeds opnieuw geeft het me enorm veel voldoening om iemand te begeleiden op het pad van bewustwording. Zoeken, ervaren, wat vertelt het lichaam mij, wat is de echte oorzaak. Wat is nodig om te ontspannen, om vrijer te ademen, om de druk te voelen wegvloeien. 
Wat zijn de patronen, welke zijn oud en waar kan afscheid van worden genomen.

“Het lichaam, de persoon, de totale mens de aandacht geven die nodig is op dit moment”.

 

 

Praktijkgegevens

Nederweert (Limburg)
0495-633936 OF 06-50
nell@rebalancingnederweert.nl
www.rebalancingnederweert.nl