Henk Doomernik

Ik heb me vanaf 2008 toegelegd op holistische massage omdat ik een verlangen had om meer in contact te komen met jou als klant. Rebalancing lichaamswerk is voor mij het antwoord op dat verlangen!

Met mijn lichaamswerk nodig ik je uit om helemaal in je gevoel en ademhaling te kruipen. Hierdoor word je meer bewust van je eigen lichaam en kun je de signalen beter herkennen. Aanraking brengt ook het zelfgenezend vermogen in gang. Er is nog nooit iemand genezen van inzicht!

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn ‘Kunst van het Aanraken’?

Ik heb een eigen praktijk Be-in-Touch in Utrecht samen met mijn partner Rebalancer Hanneke Biegstraaten.

Daarnaast werk ik parttime als sportdocent in het basisonderwijs.

Ervaring en opleidingen

  • Lees mijn profiel op LinkedIn
  • Ervaring als assistent Rebalancing School ‘Life Skills’, docent massageopleidingen en begeleider massageteams bij marathons.
  • Trainingen op het gebied van lichaamswerk en bewustzijn; Opleiding Rebalancing en vele Masterclasses. Medische Basiskennis, Holistic Pulsing, Sport-, Stoel-, Klassieke en ontspanningsmassage.

Praktische informatie

Behandelingen op afspraak in overleg in Utrecht. Het tarief is € 75 voor 1 ½ uur en € 60 voor 1 uur. Kosteloos annuleren kan tot 24 uur vantevoren.

Utrecht: maandag, woensdag, donderdag (overdag en ’s avonds) en ook in het weekend (overdag).

Mijn praktijk vind je in Utrecht Zuid / Hoograven en ligt op 1 km afstand van directe auto uitvalswegen met gratis parkeren voor de deur en in de wijk. Daarnaast bereikbaar met bus 8 via NS Utrecht CS centraal of lopend vanaf NS Vaartsche Rijn.

Aangesloten bij

Praktijk Henk Doomernik

Utrecht

06 – 442 108 36

Praktijk Henk Doomernik