Tasha Visman

Ben jij op zoek naar balans? Zodat je weer:

  • Meer tijd en energie overhoudt voor de leuke dingen in het leven?
  • Kunt genieten van je partner, kinderen en vrienden?
  • Met plezier naar je werk kunt gaan?
  • Kunt richten op de toekomst in plaats van gebeurtenissen uit het verleden?

Ik help je graag bij het vinden van jouw balans zodat jij de energie, zin en tijd overhoudt voor de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Leer jezelf kennen

Wil je leren voelen wat er bij je speelt en wat je daarmee wilt? Je lichaam vertelt je heel veel, mits je de rust hebt om ernaar te luisteren. Ik help je die rust te vinden. Zo word je je bewust van wat er in je omgaat. En kun je bepalen hoe je verder wilt.

Ik breng je in contact met je eigen gebruiksaanwijzing. En je groeit naar een nieuw evenwicht tussen voelen, denken en doen.  

Wil je meer weten?

En in deze video leg ik uit wat Rebalancing is.

Mail of bel me gerust voor meer informatie.

Je bent van harte welkom!

Dit vinden cliënten van mijn begeleiding:

Ingrid
“Ik leer veel over wie ik ben. Ik heb mezelf al zolang weggestopt. Ik voel me veilig bij Tasha. Hierdoor kan ik mezelf zijn. Dit geeft rust en voel ik meer energie om de dingen te doen die voor mij belangrijk zijn.”

Simon
Tasha creëert rust en tijdloosheid om zich heen. Zij verstaat de kunst om daar te zijn waar ik op dat moment met mijn gevoel ben. Zij loopt niet vooruit en loopt ook niet achter. Er wordt niets geforceerd. Ze laat zich in sessies niet leiden door  een “programma” maar doet en zegt wat op dat moment voor mij nodig is. In zo’n situatie blijk ik opeens bij mijn gevoelens te kunnen komen.”

Antoinette
“Tasha maakt mijn lichaam en gevoel wakker. Hierdoor word ik bewust van wat er binnenin mij speelt. Zo kan ik dingen thuis en op mijn werk anders aanpakken. En krijg ik meer rust. Meer balans.”

Praktijkgegevens

Soest
06-30683983
tasha@RebalanceYourself.nl