Wendy van Telgen

Je Lichaam is een goede ingang om via gevoelens en emoties in contact te komen met wie jij bent en wat je beweegt.

Iedereen heeft wel eens last van pijn, vermoeidheid of spanningen. Regelmatig terugkerende klachten kunnen erg vervelend zijn. Zeker als onduidelijk is waar ze vandaan komen. Rebalancing lichaamswerk helpt je om aanwezig te blijven bij je eigen gevoelde ervaring. Hierdoor leer je jezelf in de diepte beter kennen. Je gaat beter je eigen grenzen herkennen en weten wat je nodig hebt. Waardoor je makkelijker keuzes kunt maken die nu bij je leven passen.

Trauma

Als een ervaring te snel, te onverwacht en te overweldigend voor je was, kan dit zich in je lichaam vastzetten. Je blijft dan als het ware vastzitten in een vecht, vlucht of bevriezingsreactie. Dit kan zich uitten als chronische stress, alertheid, snel geïrriteerd zijn, etc.
Afgelopen jaren ben ik me steeds meer aan het verdiepen in lichaamsgerichte methodes om met trauma dat zich vastgezet heeft in het lichaam, te werken. Hiervoor heb ik opleidingen zoals NARM en Somatic Experiencing gevolgd. Wat een mooie toevoeging en verdieping geeft in Rebalancing sessies.

Kijk graag op mijn website voor meer informatie over sessies, tarieven en ervaringen van klanten.

Je bent welkom.

Praktijkgegevens Wendy van Telgen

Jan Koperstraat 16

2041 EH Zandvoort aan Zee

T 06-38567655