Ervaringen met Rebalancing

Bij Rebalancing ga je op een reis waarin de tijd stil lijkt te staan. Je leert te luisteren naar je lichaam, te voelen wat goed voor jou is.

En hoe makkelijk deze woorden lijken, zo moeilijk is de dagelijkse praktijk. Elke reis is anders, iedereen worstelt met unieke zaken en Rebalancing voedt dat wat je nodig hebt. 

Het resultaat? Een aardverschuiving die je aankunt omdat je de oplossing in jezelf vindt. En dat is een magisch gevoel.

Brenda

Bij Rebalancing is er rust en tijdloosheid.

Mijn Rebalancer verstaat de kunst om daar te zijn waar ik op dat moment met mijn gevoel ben.

Zonder zich te laten leiden door een vast stramien maar doet en zegt wat op dat moment voor mij nodig is. In zo’n situatie blijk ik opeens bij mijn gevoelens te kunnen komen.

Simon

Tijdens sessies wordt mijn lichaam en gevoel wakker. Hierdoor word ik bewust van wat er binnenin mij speelt.

Zo kan ik dingen thuis en op mijn werk anders aanpakken. En krijg ik meer rust. Meer balans.

Antoinette

In de sessies heb ik geleerd dat als ik bij de spanning in mijn lijf kan blijven en er naar durf de kijken, er altijd een gevoel onder zit.

Ik heb ervaren dat als ik dit toelaat er daarna zoveel ruimte komt voor mooie dingen die echt als van mezelf voelen. Wat ik meeneem uit de sessies is voor mij heel waardevol. 

Ik weet beter wat ik wil, kan en belangrijk vind en kan daardoor betere keuzes maken. Ik durf weer op mezelf te vertrouwen.

Anneke

Ik heb m’n gevoel jarenlang weggestopt en deed eigenlijk alles met m’n hoofd. Maar dat werkte niet meer. Ik wilde m’n lichaam weer voelen en er naar leren luisteren. 

Samen met mijn Rebalancer heb ik weer leren luisteren naar mijn gevoel en heb ik de verbinding tussen mijn hoofd en buik, verstand en gevoel, kunnen herstellen.

Ik ervaar nu veel meer rust en voel me meer in balans. En als ik weer teveel in m’n hoofd zit, weet ik dankzij Rebalancing hoe ik terug kom bij mijn gevoel.

Mariska

Heerlijk zo’n Rebalancing-sessie. Ben er vorig jaar mee in ‚aanraking‘ gekomen. Wat is dat fijn.

Ik plan mijn afspraken inmiddels altijd op dinsdag. Dan heb ik namelijk ’s avonds padel-lessen. En na elke sessie speel ik echt als een professional. Het lijkt net alsof ik dan meer in mijn lijf zit, waardoor ik de ballen beter raak.”

Karin T.