Noord-Brabant

Emile Buring

Emile Buring Voor meer informatie over Emile, zijn praktijk en ervaringen van cliënten kun je kijken op: www.emileburing-rebalancing.nl. 

Naast lidmaatschap van Rebalancing Nederland, is Emile aangesloten bij de Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (VNT).Sessies...

Els van Os

Els van Os   Voluit leven Voluit leven betekent voor mij niets terughouden. Gaan voor wat het leven mij te bieden heeft en wat ik het leven kan geven. Openheid in wie ik ben en leven vanuit mijn hart. Zo kan ik rust en vrijheid in mezelf ervaren. Wat is voor jou...

Christiane Gathmann

Christiane Gathmann Sinds 2007 is Christiane erkend yogadocent en sinds 2015 ook werkzaam als Rebalancer.  De Rebalancing-behandeling is gericht op ontspanning en het leren voelen, het leren ervaren van het eigen lichaam. In het kader van haar yogadocenten-opleiding...

Emilliën Blaauw

Emilliën Blaauw We leven in een snelle, veeleisende tijd. We worden op allerlei manieren beïnvloed in het dagelijkse leven. hierdoor kunnen we druk ,denken, nervositeit en spanning in ons lijf gaan ervaren . Wordt die druk te groot, dan lopen we het risico dat we het...

Marianne Pijnenborg

Marianne Pijnenborg Ben jij op zoek naar begeleiding waarbij je werkelijk gezien wordt in wie je bent? Waarbij je – in een vertrouwde en veilige setting – kunt afdalen naar de diepere lagen in jezelf? Er aandacht is voor de wijsheid van je lichaam en ruimte voor je...

Utrecht

Tasha Visman

Ben jij op zoek naar balans? Zodat je weer meer tijd en energie overhoudt voor de leuke dingen in het leven?
Weer meer kunt genieten van je partner, kinderen en vrienden?

Floris Aukema

Floris Aukema Wil jij groeien in wie jij ten diepste bent? Is er iets dat je weerhoudt om je vrij te voelen?  Ik ben er voor mensen die hun persoonlijke proces aangaan. Jouw lichaam 'weet' wat er speelt in jouw leven en het weet wie je ten diepste bent. Met...

Johan Meijen

Johan Meijen Ben je geïnteresseerd wat je lichaam je te vertellen heeft?Het lichaam te gebruiken als ingang voor onderzoek naar de diepere oorzaak van je klachten?Met als doel bewuster en vrijer te zijn in handelen en gedrag? Dan is een sessie waarbij ik verschillende...

Chris Kok

Chris Kok heeft een praktijk in Groningen en in Driebergen. Rebalancing sessies zijn er voor jouw persoonlijke bewustwording en groei. De kracht van rebalancing is dat het je uitnodigt om je natuurlijke eigenheid te ervaren, en te belichamen.

Maria H.J. Geelen

Praktijk Maria Geelen in Utrecht, Lage Weide. Ik heb mijn methode ontwikkeld, genaamd de MARIA-methode.

Henk Doomernik

Praktijk Henk Doomernik ‘Be-in-Touch’ in Utrecht samen met mijn partner Rebalancer Hanneke Biegstraaten. Daarnaast ben ik sportdocent.

Artha Delneij

Praktijk van Artha Delneij voor Rebalancing, Systemisch werk via het lichaam, Massage aan kinderen en jongeren en Meditatie

Tarunai Grunewald

Tarunai Grunewald Rebalancing voor jou Toen ik in 1999 aan de opleiding voor Creatieve Therapie (beeldend vormen) begon, wist ik eigenlijk al dat ik ooit iets met lichaamswerk zou gaan doen. Na een intense tijd van persoonlijke ontwikkeling kwam ik terecht bij de...

Larry Meenk

Larry Meenk Mijn naam is Larry Meenk (1966), ik heb een praktijk voor Lichaam en Bewustzijn in de wijk Wittevrouwen in Utrecht. 
Mijn specialiteit is Rebalancing, maar ik gebruik ook andere technieken en andere benaderingen, zoals traditionele massage,...

Zeeland

Frens van der Sanden

Frens van der Sanden heeft een praktijk voor Rebalancing in Aardenburg.
Rebalancing is een open en liefdevolle manier van massage.

Limburg

Nell Ketelaars-Mennen

Nell Ketelaars-Mennen Begin 2002 kwam ik voor het eerst in aanraking met rebalancing. Ik werd gegrepen door de aandacht die er bij rebalancing is voor de totale mens. Zowel lichaam als geest krijgen aandacht en de uitwerking die dat heeft op mensen vind ik...

Noord-Holland

Emilia Gransberg

Emilia Gransberg Word Wie Je Bent  Als kinds af aan merkte ik dat ik naast het sportieve fysieke ook iets had met spiritualiteit. Dit komt ongetwijfeld van mijn oma die dat ook heel sterk had. Ze was een echte yogi met haar bijzondere asana’s en deed o.a therapieën...

Marriët van Gelder 

Marriët van Gelder Wát een reis… Afgelopen decennium heeft in het teken gestaan van persoonlijke ontwikkeling. Daar zou ik jou graag in willen ondersteunen. Ik nodig je uit in deze warme praktijkruime, waarin jij d.m.v. zelfonderzoek, lichaamswerk en (indien passend)...

Robèr Pater

Gestart met de driejarige Opleiding Rebalancing om hierna mijn Praktijk het levenslicht te laten zien: Terug naar de natuur.

Judith Radema

Judith Radema Waar ben je naar op zoek? Wat is jouw verlangen?   Eindelijk die 'kramp' loslaten waar je al zo lang in vast zit? Dat het een keer stil wordt in je hoofd? Van je onbegrepen lichamelijke klachten af? Persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsontwikkeling?...

Jelke Smit

Jelke Smit De Bedding.nu is een Praktijk voor Rebalancing en Muziek in Weesp.Mijn naam is Jelke Smit. Ik help je middels zelfonderzoek, aandachtige aanraking, massage en muziek om het contact te herstellen met delen van je lichaam die hun stem hebben verloren. Door te...

Alice Stenneberg

Alice Stenneberg Alice Stenneberg (1961) is Rebalancer en yogadocente. Sinds 1997 heeft zij een fulltime praktijk voor lichaamswerk in Amsterdam en Weesp waarin zij mensen individueel en in groepsverband begeleidt bij hun persoonlijke ontwikkeling. Ze is als...

Emy Weijs

Emy Weijs Het maakt een groot verschil of je de wereld tegemoet treedt vanuit een gespannen lichaam waarmee je de problemen wil oplossen of vanuit een meer levendig en ontspannen lichaam waardoor het leven een avontuur kan zijn. PresenzaAtelier voor persoonlijke en...

Caroline Smit

Caroline Smit Dat er een diepe samenhang is tussen onze lichamelijke en geestelijke gezondheid, fascineert mij. En dat we een zelfhelend vermogen hebben, met eigen wijsheid en innerlijke kracht, een bodem van liefde en vreugde, maar daar niet altijd bij kunnen omdat...

Heleen Sijtema

Heleen Sijtema Heleen Sijtema is een ervaren fysiotherapeute die vanaf 1985 bezig is met beweging in de ruimste zin van het woord. Haar aandacht is steeds meer verschoven naar lichaamsbewustwording en via aanraking en beweging mensen weer in contact te brengen met hun...

Vera van der Zijden – Kinket

Vera van der Zijden - Kinket Welkom bij mijn Praktijk voor Bewustwording. Al 18 jaar begeleid ik vrouwen met onbegrepen (pijn)klachten. Mijn achtergrond is o.a. fysiotherapie en Rebalancing. Je bent welkom in mijn praktijk als jij OF onbegrepen pijnklachten hebt,...

Marcia van Vliet

Marcia van Vliet  'Als je ver wilt gaan, moet je heel dichtbij beginnen'
KrishnamurtiAcceptatie van jezelf betekent niet berusten in hoe je bent, maar leven in vrede met jezelf. Daardoor maak je de weg vrij voor verandering. Rebalancing is een diepgaande vorm van...

Natascha St-Boudier

Natascha St-Boudier Wat als moeiteloosheid je ruimte is? Rebalanced Breathing ~ ademcoaching en rebalancing Praktijkgegevens Nassaulaan 39, 2011 PB Haarlem06 - 50894931info@rebalancedbreathing.nlwww.rebalancedbreathing.nl

Mariska Gieskes

Mariska Gieskes In mijn praktijk in Haarlem geef ik op maandag, dinsdag en woensdag Rebalancing sessies. Na jarenlang in de Hooiberg in Hilversum sessies te hebben gegeven doe ik dat vanaf 1 februari 2017 ook in Haarlem. Mijn focus in mijn werk ligt vooral op bewust...

Wilko Iedema

Wilko Iedema Mijn passie is diep lichaamswerk, werken met gevoelens/emoties en zelfonderzoek. Ik werk vanuit het hart, met respect voor en acceptatie van elke ervaring die zich aandient. Ik voel een diepe liefde en waardering voor het lichaam, en voor de...

José Sandvoort

José Sandvoort Coaching Supervisie Lichaamswerk Rebalancing Meditatie Bewustzijn     Praktijkgegevens Amsterdam-IJburg06-51447703jose.sandvoort@xs4all.nlwww.rebalancing4all.nl

Petrie Akkerman

Petrie Akkerman Ik werk sinds 2006 als Rebalancer en combineer dit met mijn werk als zangeres en zangdocent.Zowel werken met de stem als met het lichaam zijn prachtige ingangen tot dieper contact met jezelf. Er kan zich dan een rijkdom van gevoelens en kwaliteiten...

Sybren Post

Sybren Post De Rebalancing Praktijk voor Lichaamsgerichte Trauma Therapie In mijn praktijk staat de verbinding van lichaam en geest centraal. Juist bij stress en trauma raken lichaam en geest snel in een negatieve feedback loop gevangen. Ons lichaam voelt niet veilig...

Prabhu Haremaker

Prabhu Haremaker Welkom op mijn informatie-pagina! (Eerst volgt de tekst in het nederlands, daarna in het engels) Welcome at my information-page! (First, the text is in Dutch, folowed by the text in English) U kunt sessies boeken op de volgende tijden: Dinsdag (oneven...

Inge Kraan

Inge Kraan In mijn praktijk voor persoonlijke ontwikkeling begeleid ik mensen met Ademwerk en Rebalancingsessies Daarnaast geef ik les binnen een ademopleiding en ben werkzaam binnen de Rebalancingschool als assistent. Ook verzorg ik regelmatig dagworkshops. Met een...

Anneke Koper

Anneke Koper Laat je lichaam het vertellenEen Rebalancing-sessie is een bijzonder cadeau aan jezelf. Tijdens de sessie ga je meer levendigheid en bewustwording in je lichaam en geest ervaren. Zelf heb ik, door mijn lichaam het te laten vertellen, veel geleerd over...

Wendy van Telgen

Wendy van Telgen Je Lichaam is een goede ingang om via gevoelens en emoties in contact te komen met wie jij bent en wat je beweegt. Iedereen heeft wel eens last van pijn, vermoeidheid of spanningen. Regelmatig terugkerende klachten kunnen erg vervelend zijn. Zeker als...

Ancla Wiebering

Ancla Wiebering Een kwaliteit van mij is dat ik een goed ontwikkeld invoelend vermogen heb. Ik ben direct, enthousiast, daag graag uit en ga de diepte in in mijn contact met mensen. Vanaf 2000 ben ik mij nog meer gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Ik ben de...

Kea Schelvis

Kea Schelvis Ik ben afgestudeerd in Rebalancing in 1993. Daarvoor heb ik de School voor Massage in Amsterdam gevolgd, waarin ik ben opgeleid in verschillende soorten massage en bewegingsmogelijkheden. Ik heb Cranio Sacraal therapie geleerd aan het Upledger Instituut,...

Ivon Koops

Ivon Koops IVON KOOPS - REBALANCING PRAKTIJK ALKMAAR Zoek je een veilige plek om verdriet, stress of woede los te laten? Heb je het verlangen om uit je hoofd te komen, diep te gaan ontspannen om rust en ruimte in je lichaam te ervaren? Wil je inzicht gaan krijgen in...

Judith Radema

Judith Radema Waar ben je naar op zoek? Wat is jouw verlangen? Eindelijk die 'kramp' loslaten waar je al zo lang in vast zit? Dat het een keer stil wordt in je hoofd? Van je onbegrepen lichamelijke klachten af? Persoonlijke ontwikkeling en bewustzijnsontwikkeling?...

Zuid-Holland

Carl Köster

Rebalancer Carl Köster heeft een Rebalancing praktijk in Rotterdam. Neem voor een afspraak contact met hem op.

Fer Groot

Fer Groot Mijn naam is Fer Groot (1967). Ik ben getrouwd en ben vader van 2 dochters. Na mijn studie Econometrie ben ik een loopbaan begonnen in de ICT. Via vele workshops en trainingen op het gebied van Emotioneel Lichaamswerk, Massage en Stoelmassage ben ik in...

Piet Jan Hollemans

Piet Jan Hollemans   Apollo praktijk voor Rebalancing & Shiatsu  Ik combineer Rebalancing en Shiatsu tot een unieke vorm van therapeutisch lichaamswerk  Mijn droom was om vlieger te worden en samen met mijn vader de wereld ontdekken. Die droom werd geen...

Nieke Coenen

Nieke Coenen Welkom Van een zoekende in de woestijn waarbij ik zeer dorstige momenten heb gekend ben ik inmiddels een spoorzoeker geworden naar de waterkanalen die diep onder het zand verborgen liggen. En als dat niet lukt, weet ik dat er werk aan de winkel is! Ja ook...

Keetie Hobbel

Keetie Hobbel Welkom bij Rebalancing Voorne!  Mijn naam is Keetie Hobbel en ik ontmoet je graag! Ik ben werkzaam als Rebalancer en als gedragswetenschapper. Meer over mij lees je op www.rebalancingvoorne.nl Je bent van harte welkom in Rockanje, zowel als het heel goed...

Chadia Loman- el Khoury

Chadia Loman- el Khoury Geboren op 7 september 1978 te Rotterdam. Al vanaf dat ik een klein meisje ben, heb ik een soort diep weten dat er meer is. Door hierin te gaan vertrouwen is mijn leven meer gaan stromen...    Ik ben iemand die op zoek is naar de mooiste...

Lara Migchelbrink

Lara Migchelbrink Hoe zou het zijn om vrijer, authentieker en meer ontspannen in het leven te staan? Te leren luisteren naar de signalen en wijsheid van je lichaam? En ruimte te geven aan dat wat er van binnen bij je leeft? In het lichaam is veel te voelen, van...

Frans Rahusen

Frans Rahusen Praktijk voor Rebalancing, Life Coaching en Mindfulness                                    For page in English, please click here Lichaam en geest, denken en voelen, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo hebben Stress, burn-out, depressie en angst...

Annette Cazander

Annette Cazander Rebalancing Body Work,  Myofascial Energetic Release [MER] MER is een diepe massage gericht op het bestrijden van chronische pijnsyndromen, whiplash, nek-rug- en schouderklachten, spanningshoofdpijn, migraine, tennisarm,  chronische vermoeidheid en...

Sabine Kuypers

Sabine Kuypers Sinds 2011 werk ik full time als Rebalancer en nog altijd doe ik dit met nieuwsgierigheid en plezier. Wat zijn mensen mooi, divers en bijzonder! Naast mijn praktijk ben ik les gaan geven op de Rebalancing School. Tussendoor heb ik allerlei opleidingen...

Angelique Dencker

Angelique Dencker Vanuit ‘in je hoofd’ naar zijn wie je écht bent. Bij Rebalancing is niet alleen je hoofd maar je hele lichaam je startpunt. Je lichaam is de spiegel van  hoe jij de dingen doet: Ben je in je hoofd of ergens anders; Ben je in controle over je lijf of...

Gelderland

Anneloes Veneman

Anneloes Veneman Mijn eigen reis Net zoals jij, heb ik ook mijn eigen reis te gaan. Die reis, gekenmerkt door opgaven zoals eetstoornis, verslaving en depressie en mijn jarenlange werkervaring binnen de GGZ hebben geleid tot diepgaande inzichten in het menselijk...

Joke Wensing

Joke Wensing Ik heb mijn Rebalancing opleiding gevolgd aan de School voor Rebalancing. Ik raakte geïnteresseerd in Rebalancing door een artikel dat ik las in Happinez. Het lichaamsgerichte onderzoek sprak mij aan en ook dat je niet een doel voor ogen hebt anders dan...

Radia Kemstra

Radia Kemstra Ik zie het als mijn missie om mensen te helpen om zichzelf te vinden/worden en trots op zichzelf te zijn. Zo kunnen ze weer van zichzelf gaan houden. Ik wil mensen helpen om te ontdekken, te ontmaskeren, wie ze echt zijn. Vaak is dit een herontdekking,...

Jos Haase

Jos Haase 'Met je voeten stevig op de grond en je hoofd fier in de lucht'Is het motto van Jos Haase. Jos werkt vanuit zingeving en geeft ‘heel je verhaal’ aandacht: gedachten, gevoelens, lichaam en geschiedenis.In zijn begeleiding nodigt hij je steeds uit om te voelen...

Maud Berens

Maud Berens Sinds 2001 heb ik een praktijk voor Rebalancing. Daarna heb ik naast Medische Basisvakken ook de opleiding tot Somatic Experiencing Practitioner gedaan. Dit is een lichaamsgerichte vorm van traumatherapie, die prachtig aansluit bij Rebalancing. Dit heb ik...

Tallien van der Wal

Tallien van der Wal In het leven van alledag ligt de nadruk vaak op denken. Wat je in je hoofd denkt kan je terug vinden in je lichaam. Als je je bewust wordt van die vertaalslag kan er iets veranderen. Dat proces geeft meer rust en ontspanning en ruimte .Rebalancing...

Trudy Boer

Trudy Boer Rebalancing is voor mij een manier om naar mezelf te kijken zonder iets te hoeven bereiken. Ik heb geleerd beter naar mijn lichaam te luisteren en minder te denken. Je lichaam informeert tijdens een sessie wat er bij je speelt. Je zult ervaren hoeveel...

Xandra Veltman

Xandra Veltman Connectie met wie je echt bent In tegenstelling tot het denken kan het lichaam niet manipuleren. Het lichaam liegt niet. Als je naar je lichaamstaal leert luisteren en erop vertrouwt, kun je je lichaam helpen om zichzelf te genezen. Je komt dan beter in...

Janneke Venema

Janneke Venema In mijn Praktijk voor Rebalancing & Trager ondersteun ik mensen die binnenkomen met fysieke klachten zoals rugpijn, nek- en schouderklachten of hoofdpijn. Behandeling daarvan kan leiden tot verlichting van de fysieke klachten maar ook tot meer...

Paul Rijken

Paul Rijken De kunst van het JEZELF ZIJN Jouw lichaam als wegwijzer Helemaal zijn wie je werkelijk bent?Weten wat je wilt en wat níet?Leven vanuit een vrije en ontspannen staat? Gun jouzelf jezelf, en leer door Rebalancing weer contact te maken met jouw ware, vrije...

John van der Rest

John van der Rest In mijn praktijk Lichaamsgewijs in Nijmegen help ik je stap voor stap leren luisteren naar wat jouw lichaam je vertelt. Daarbij stilstaan en in ontspannen brengt ervaringen van meer innerlijke en uiterlijke ruimte. Ruimte om nieuwe keuzes te maken,...

Overijssel

Annelies Holtkuile

Annelies Holtkuile Ons leven, ons werk is vol van tegenstellingen. Vaak willen we één kant van de zaak: zon en liever geen regen, gezondheid en vooral geen ziekte. Ook de tegenstellingen in ons gevoelsleven ervaren we liever niet. We voelen onszelf liever gelukkig,...

Charlotte Leenen

Charlotte Leenen Charlotte Leenen (’62) Wegwijs zijn in jezelf is voor mij geen vanzelfsprekendheid. Aangeleerde overtuigingen en onderdrukte gevoelens kunnen ervoor zorgen dat we het contact kwijtraken met onze oorspronkelijke kern. We kunnen gewend raken aan...

José Bloemen

José Bloemen Sinds 2003 begeleid ik In mijn praktijk mensen dmv individuele sessies Rebalancing.
Van 2004 t/m 2010 gaf ik ook cursussen in ontspanningsmassage en in mindulllness/meditatie.Je vindt informatie over mijn manier van werken en over mijop mijn...

Nynke Wilmink

Nynke Wilmink Verlang je naar ontspanning of naar innerlijke rust? Wil je uit je hoofd komen en meer voelen? Of ben je op zoek naar dieper contact met jezelf? Oftewel herken je jezelf erin dat het soms lastig voor je is om te stoppen met denken? Ben je hooggevoelig en...

Helmy Helmink

Helmy Helmink Helmy Helmink (1950)  Sinds 2004 gediplomeerd Rebalancer. Ik heb een eigen praktijk en geef cursussen ontspanningsmassage vanuit de Rebalancingtechnieken. Samen met een collega heb ik zowel een basiscursus als een vervolgcursus ontwikkeld die ook...

Paula Roosjen

Praktijk LichamelijkerWijs van Paula Roosjen is in Zwolle gevestigd.

Erica Heijnen

Erica Heijnen In onze westerse samenleving ligt de nadruk erg op denken en weten. Vaak zijn we vervreemd geraakt van ons lichaam en zijn we verleerd om nog duidelijk te voelen wie we zijn en wat we willen. Rebalancing is een combinatie van zelfonderzoek en...

Dick Tulen

Praktijk voor Rebalancing Heino Rebalancing praktijk Dick Tulen Je lichaam is geweldig. Het zorgt ervoor dat jij kunt (over)leven. Het geeft signalen af wanneer je het beter even rustig aan kunt doen. Met aandacht reis je tijdens de sessie door je lichaam en  ontdek...

Jivan-Sarita van Noort

Jivan-Sarita van Noort Kom uit je hoofd en meer in je lijf met behulp van Rebalancing of Massage. Neem eens bewust de tijd voor jezelf, om te ontspannen met wat er is, te voelen hoe het met je is, nieuwsgierig te zijn naar wat je motiveert of juist blokkeert. Laat je...

Drenthe

Sabine Kuypers

Sabine Kuypers Spanning, stress, hooggevoeligheid, weerstand, burnout, verdriet: het is allemaal te voelen in je lijf en meestal niet op te lossen met je mind. Met Rebalancing leer ik je uit je hoofd gaan en te luisteren naar de signalen van je lichaam. Ik help je...

Simone van Vliet

Simone van Vliet Lichaamsgerichte therapie Rebalancing brengt helderheid in je hoofd en soepelheid in je lichaam! Voor kinderen | jongeren | volwassenen Heb je klachten die niet vanzelf verdwijnen? Wat heb je nodig voor herstel? Komt het door stress, overbelasting,...

Rikkie Postema

Rikkie Postema Veel mensen hebben het verlangen meer contact te maken met het lichaam. Meer uit het hoofd en meer in het gevoel. Het lichaam biedt mogelijkheden om meer te ontdekken dan wat we vanuit de zintuigen in het dagelijks leven waarnemen.   Het lichaam is...

Margriet Eilander

Margriet Eilander In mijn praktijk ondersteun ik je graag bij het vinden van je 'parel', jouw kwaliteiten, jouw kracht, jouw waarde. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens de kracht en de mogelijkheden heeft om zijn eigen kwaliteiten ten volle te benutten. Het is mijn...

Friesland

Michèle Zijlstra

Michèle Zijlstra Zit je niet lekker in je vel? Heb je last van spanningsklachten, vermoeidheid, innerlijke onrust, onzekerheid of somberheid?  Of heb je moeite om “nee” te zeggen of weet je niet meer goed wat je voelt en wat je wilt? Heb je klachten rondom...

Trudie Huitema

Trudie Huitema Uterdi. Praktijk voor lichaamswerk en bewustwording. Je lichaam kan je helpen je meer bewust te worden van alles wat er in je speelt. Alle overtuigingen en ideeën die je hebt over jezelf zijn terug te vinden in je lichaam. En dat kan betekenen dat je...

Kees Wagenaar

Kees Wagenaar In 1997 startte ik mijn massagepraktijk en in de jaren er na zijn mijn activiteiten op het gebied van massage en lichaamswerk verder gegroeid. In 2001 rondde ik mijn opleiding Rebalancing® af en creëerde in Het ZonneHuis, de groepsaccommodatie annex...

Gerard Mintjes

Gerard Mintjes Je schouders eronder zetten, je buik ergens vol van hebben, veel op je nek hebben, op je tenen lopen,  de kiezen op elkaar zetten, je groot maken, je klein houden, op eigen benen staan, opgelucht zijn, je benauwd voelen.. Er zijn veel uitspraken waarin...

Groningen

Anja van Bree

Praktijk Anja van Bree ‚Luisteren naar je lijf’ in Ter Apelkanaal. Anja is natuurgeneeskundig therapeut, aangesloten bij Beroepsvereniging BATC.

Marieke Bekkering

Marieke Bekkering Ik ben Marieke Bekkering. In 2008 ben ik begonnen met het volgen van de cursus Ontspanningsmassage op basis van Rebalancing. Ik werd zo gegrepen door de aanwezigheid en de aandacht bij de aanraking dat ik in 2009 ben gestart met de Opleiding...

Chris Kok

Chris Kok heeft een praktijk in Groningen en in Driebergen. Rebalancing sessies zijn er voor jouw persoonlijke bewustwording en groei. De kracht van rebalancing is dat het je uitnodigt om je natuurlijke eigenheid te ervaren, en te belichamen.

Flevoland

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.