Kea Schelvis

Ik ben afgestudeerd in Rebalancing in 1993. Daarvoor heb ik de School voor Massage in Amsterdam gevolgd, waarin ik ben opgeleid in verschillende soorten massage en bewegingsmogelijkheden.

Ik heb Cranio Sacraal therapie geleerd aan het Upledger Instituut, bij E. Peirsman en ben bij Roger Gilchrist afgestudeerd als Biodynamisch Cranio Sacraal therapeut: www.wellnessinstitute.net.

Sinds 1991 heb ik een praktijk voor lichaamsgerichte therapie, massage en healing en geef ik individuele lichaamswerk sessies.
Van 1993 tot 2000 heb ik Rebalancing onderwezen aan de Stichting Opleiding Rebalancing en van 2002 tot 2010 aan de Hogeschool voor Natuurgeneeswijze in Bloemendaal. Tevens heb ik cursussen en jaartrainingen in ‘Aanraking en Bewustzijn’ gegeven in Alkmaar. Als ook Mindfulness trainingen.

In mijn leven en werk ben ik geïnspireerd door het Shambhala-boeddhisme. Ik ben sinds 1994 als meditatie instructeur verbonden aan het Shambhala Meditatie Centrum in Amsterdam: www.shambhala.nl. Ik heb een basisjaar aan de School voor Zijnsorientatie gevolgd en een Almaas jaartraining. Tevens heb ik een jaar Natuurgeneeskunde gestudeerd.

Mijn lichaamswerk achtergrond is: Rebalancing, Cranio Sacraal therapie, Rebirthing, Voetreflexologie, Shiatsu, Polariteitsmassage, Esalen massage, yoga en dansimprovisatie.
Professionele achtergrond: voorafgaand aan de lichaamsgerichte therapie, massage en healing heb ik geruime tijd met kinderen in het onderwijs gewerkt en zeven jaar in de antroposofische gezondheidszorg.

Mijn praktijk is gelegen aan de Dirk Klompweg 54 1861 NE Bergen NH.
De praktijk is goed bereikbaar met openbaar vervoer en je kunt gratis parkeren.

Praktijk Kea Schelvis

Bergen NH
06 – 82 60 93 32

Kea Schelvis