Michèle Zijlstra

Zit je niet lekker in je vel? Heb je last van spanningsklachten, vermoeidheid, innerlijke onrust, onzekerheid of somberheid?  Of heb je moeite om “nee” te zeggen of weet je niet meer goed wat je voelt en wat je wilt? Heb je klachten rondom hooggevoeligheid of heb je een burn-out? Heb je vastzittende pijn of spanning in je lijf?

Herken je jezelf in de vragen en wil je daar wat aan doen, dan ben je van harte welkom in mijn praktijk om de helende effecten van Rebalancing te ervaren.

Mijn naam is Michèle Zijlstra en ik werk vanaf 2007 vanuit mijn praktijk in Beetsterzwaag, Friesland. Naast Rebalancing heb ik nog vele therapeutische opleidingen en trainingen gevolgd en deze geïntegreerd in mijn werkwijze. In mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen heb ik ervaren dat niet alleen kennis en vaardigheden belangrijk zijn. Wezenlijk contact, invoelende aandacht en intuïtief werken zijn voor mij sleutelelementen in mijn werk.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten (VNT) en de RBCZ. Wanneer je aanvullend verzekerd bent, worden de sessies (deels) vergoed.

 

Praktijkgegevens

Beetsterzwaag
06-36169265
info@michelezijlstra.nl
www.michelezijlstra.nl